Syv virksomheder hædret med eftertragtet landbrugspris

arrow_backTil oversigten

29. november 2022

Agroindustriens største nyheder blev fejret ved det prestigefyldte Agromek Award Show på åbningsdagen af Nordeuropas største samlede landbrugsmesse, Agromek, der finder sted i MCH Messecenter Herning 29. november til 2. december


122 produktnyheder inden for agroindustrien blev først kogt ned til 65 Agromek Stars og siden 21 nominerede produkter, og tirsdag blev årets syv vindere af en Agromek Award så fundet og kåret. Værter ved prisuddelingen var formand for Landbrug & Fødevarer Søren Søndergaard og Agromek-direktør Claus Hermansen, der i en festlig ramme berettede om et højt niveau blandt de mange produkter.

- Det var et stærkt felt i år, og der skal lyde en tak til alle, der har været en del af Agromek Stars og til virksomhederne, der har indsendt de mange nyheder, lød det fra Claus Hermansen.

De 21 nominerede virksomheder var inddelt i kategorierne 'Energi', 'Kornhåndtering', 'Entreprenør, vej og park', 'Markredskaber', Staldmekanisering' og 'Viden & Service', og alle produkter var på forhånd blevet tildelt de eftertragtede Agromek Stars.

Hermed de syv Agromek Award-vindere og deres vindercitater nedenfor.

Kornhåndtering
- Assentoft Silo (Randers) - Nitrogen-generator for gastæt silo.

Entreprenør, vej og park samt traktorer og høstmaskiner
- Herborg Maskinforretning A/S (Videbæk) - Elektrisk Variabel Transmission.

Markredskaber
- Agro-Bag A/S (Bjæverskov) - Halvautomatisk redskab til sikker tømning af bigbags.
- BioCover Data A/S (Vejen) - Spildindikator for gyllekvælstof.

Staldmekanisering
- JH Agro A/S (Holstebro) - Fuldautomatisk styring til gyllehåndtering i grisestalde.
- Agrifarm (Bjerringbro) - 0-Emission-systemet, der løser den "grønne omstilling" i Verden for husdyrproduktionen.

Viden & Service
- Best Farm A/S (Sunds) - Softwareprogrammet PIG-SIGNAL management.

Vinderne udtaler:
- Anerkendelse betyder meget for os alle hos Assentoft, og vi glæder os til at komme hjem til kollegaerne med denne Agromek Award. (Assentoft Silo)

- Vi er stolte af anerkendelsen - og stolte af at have elektrificeringsnyheden med fra verdens største maskinproducent John Deere. (Herborg Maskinforretning A/S)

- Vi er som små glade drenge i dag. Det er første gang, vi er her, og vi er pavestolte over anerkendelsen af vores idé, der opstod for seks år siden. (Agro-Bag A/S)

- Det er tredje gang, vi opnår den anerkendelse, og vores oplevelse er, at en Agromek Award har stor værdi og skaber resultater for os i både ind-og udland. (BioCover Data A/S)

- Tak for tilliden og tak for den skarpe konkurrence. Vigtigt, at vi er mange, der arbejder på at skabe et bæredygtigt landbrug. (JH Agro A/S)

- Det er fjerde gang, og hver gang er det med stor stolthed, vi modtager en Agromek Award. Vi takker for anerkendelsen. (Agrifarm)

- Tak for opmærksomheden på og anerkendelsen af vores produkt, der kan reducere dødeligheden blandt pattegrise. (Best Farm A/S)

Agromek 2022 finder sted i MCH Messecenter Herning 29. november til 2. december.


Kontaktinformation
Claus Hermansen,
CEO, Agromek
Tel. +45 40425947
E-mail: clhe@lf.dk

keyboard_arrow_up