Entreprenør, park, vej og anlæg

Besøg Maskinleverandørernes branchestand i Hal C, og oplev en hal fyldt med de nyeste maskiner, viden, teknologier og faglige events.

Agromek er mere end landbrug. Agromek er også et vigtigt mødested for alle, der arbejder indenfor entreprenør, park, vej og anlæg. I Hal C kan du møde de førende virksomheder indenfor entreprenør, park, vej og anlæg, som vil stå klar til at vise dig de nyeste maskiner og teknologier. 

Se entreprenørmaskiner og maskiner til park, vej og anlæg

Her er Maskinleverandørerne bl.a. vært for: 

Maskinleverandørernes Live-værksted, hvor du kan opleve de arbejdende lærlinge på standen. Lærlingene giver et indblik i branchens uddannelsesmuligheder

I 2018 var Maskinleverandørernes Live-værksted på Agromek en stor succes, og derfor gentages dette igen. På Live-værkstedet kan du flere gange dagligt opleve shows, hvor lærlinge og elever bliver interviewet om deres uddannelse.

Få desuden et førstehåndsindtryk af arbejdet, når deltagerne i konkrete arbejdssituationer demonstrerer noget fra deres dagligdag. Og bliv klogere på, hvilke opgaver man som entreprenørmekaniker, landbrugsmaskinmekaniker og handelsassistent kan komme ud for at skulle løse i hverdagen.

Oplev Maskinleverandørernes Live værksted til Agromek

Konkurrencen Danmarks Bedste Lærling - Landbrugsmaskinemekaniker, som for første gang rykker ud af skolens værksteder og ind på den store scene på Agromek.

Konkurrencen rykker ud af de vante omgivelser på værkstederne på Himmerlands Erhvervs- og Gynasieuddannelser og ind på den store scene på Agromek. De fire dage på Agromek konkurrerer de udvalgte finalister, om at få flest point i de forskellige opgaver, som de bliver stillet overfor. Vinderen kåres fredag. 

Foto: DBL - Landbrugsmaskinmekaniker 2019 - foto udleveret af Dansk Maskinhandlerforening

Vi kårer Danmarks Bedste Lærling - Landbrugsmaskinemekaniker til Agromek

Du kan også glæde dig til at opleve Læsernes Traktor 2.0 fra Traktor Tech.


Arrangeres i samarbejde med:

 

keyboard_arrow_up