Agromek
Information til udstillere

Denne side indeholder info relateret til messen i 2022 og vil blive opdateret, når vi kommer tættere på Agromek 2024.

Som udstiller på Agromek er der en række muligheder, du kan benytte dig af for at forøge udbyttet af din messedeltagelse. Vi har også værktøjer, der hjælper med det mere praktiske. De er alle samlet her, så du kan dykke ned i dem.

Denne side er altså til dig, der allerede har lavet en aftale om at udstille på Agromek. 

Overvejer du stadig? Læs mere

 

Udstillerhåndbogen

I udstillerhåndbogen finder du vigtige oplysninger om din stand, dit personale og markedsføring af din  messedeltagelsen.

Du kan også finde en genvej til dine standtegninger samt en oversigt over dine bestillinger.

Du modtager et login til udstillerhåndbogen, når vi har modtaget din underskrevne kontrakt.

Gå til udstillerhåndbogen

Messeberegner

Messeberegneren giver dig et overblik over prisen på det, du skal bruge til din messe.

Vælg det du skal bruge fra messeberegneren og se den samlede beregning for din messe.

BEMÆRK: Dette er KUN en beregning – ikke en endelig bestilling.

Gå til Messeberegner

Book mødelokaler og forplejning

Hvad enten det drejer sig om en peptalk til dine sælgere, en produktpræsentation, en reception eller en hvilken som helst anden form for møde under Agromek, kan vi hjælpe dig.

Der er forskellige muligheder for forplejning til dit personale både under opbygning, selve messen og nedbrydning. Find ud af, hvad der passer bedst til jer.

Læs mere i Udstillerhåndbogen

Aktiviteter for udstillere

Agromek Stars

Tilmeld dine nyheder til Agromek Stars og vær med i konkurrencen om at modtage hæderen af en Agromek Award.

Læs mere

Udstillere på Agromek kan tilmelde nyheder til Agromek Stars

Indstil udenlandske gæster

Vi har sammensat en fordelagtig rejsepakke til dine gæster, der giver dem et bekymringsfrit og behageligt ophold i Danmark og besøg på Agromek. Det er helt op til jer, hvor meget I ønsker at være en del af gæstens ophold. Det bedste af det hele – det er gratis for dig som udstiller. 

Send en mail til vores samarbejdspartner OrgaNicer for at indstille dine internationale gæsteemner. Så får du login til systemet, hvor du selv kan indtaste dem. 

Der gøres opmærksom på, at du som udstiller, har pligt til at informere dine indstillede gæsteemner om at du videregiver deres persondata til OrgaNicer. Læs mere.

Send mail

Social Medie pakke

Markedsfør din deltagelse på Agromek med vores SoMe-kit. Kittet indeholder billeder, video og tekst fra og om Agromek, der er klar til at blive postet på dine sociale medier, i dine nyhedsbreve og på din hjemmeside. Brug teksterne som de er, eller brug dem som inspiration til at lave dine egne tekster.

Nævn gerne @agromekofficial i dine opslag og bruge vores hashtag: #agromek.

 

SoMe-opslag 1 tekstforslag:
Ses vi på Agromek 2024? Vi er SÅ klar til at præsentere dig for de mange spændende nyheder, som vi vil vise frem på Nordeuropas største samlede landbrugsmesse - vi håber på at se dig på vores stand i Hal XX, når Agromek løber af stablen i MCH Messecenter Herning den 26.-29. november.

 

SoMe-opslag 2 tekstforslag:
Mød os på stand XX i Hal XX på Agromek 2024. Agromek er landbrugsmessen, der gennem mere end 40 år har samlet landbrugsindustrien, dens leverandører, kunder og samarbejdspartnere. Det er her hele branchen mødes, netværk skabes, handler indgås, og du kan komme hjem med helt ny inspiration og viden til din virksomhed. Ses vi den 26.-29. november i MCH Messecenter Herning?

 

Ekstra eksponering

På selve messeområdet er der forskellige muligheder for ekstra eksponering. 

Se alle mulighederne

Poul Erik Nielsen, Teknisk koordinator
Ekstra eksponering for udstillere til Agromek
Udnyt muligheden for ekstra eksponering som udstiller
Få ekstra eksponering til Agromek

Advarsel mod Fair Guide m.fl.

Vi har oplevet at visse firmaer sender skriftlige tilbud om optagelse/annoncering på deres internetportal til udstillere, som har deltaget på messer eller udstillinger i MCH. 

Udstillernes navne har firmaet fået uden vores viden eller samtykke. De har tilmed uretmæssigt kopieret Agromeks hjemmeside – og tilbuddene kan oven i købet være udformede, så de kan give det misvisende indtryk, at Agromek samarbejder med de pågældende firmaer.

Læs mere

keyboard_arrow_up