Stor opbakning til Agromek fra hele branchen

arrow_backTil oversigten

5. juni 2024

Der er både mange nye virksomheder og mange gengangere blandt udstillerne på Agromek 2024. Nordeuropas største landbrugsmesse finder sted i MCH Messecenter Herning 26.-29. november 2024.


Agromek 2024 appellerer bredt, og det understreges af den store og varierede tilslutning, som messen allerede nu oplever. Mens mange af de tidlige tilmeldinger kommer fra virksomheder, der troligt vender tilbage gang på gang, er der også opbakning fra virksomheder, der aldrig før har udstillet på messen. Det gælder eksempelvis Vestjyllands Andel.

- Vestjyllands Andels kerneområde, geografisk såvel som forretningsmæssigt, udvider sig konstant. Derfor er det også naturligt, at vi er en del af Agromek, som ligeledes har ambitioner om at skubbe til landbrugets udvikling. Og vi glæder os til at være en del af en topprofessionel messe, hvor både nuværende og potentielle kunder og samarbejdspartnere har mulighed for at møde os i øjenhøjde, lyder det fra Jesper Bilberg, salgsdirektør i Vestjyllands Andel, der fremhæver messens alsidige kvaliteter:

- Som den største landbrugsmesse på dansk grund formår Agromek at tiltrække mange forskellige repræsentanter fra alle dele af branchen. I Vestjyllands Andel har vi blandt andet via vores engagement i biogasindustrien involveret os i projekter med virksomheder, som vi ikke har haft tradition for at samarbejde med. Dét udgangspunkt tager vi med til Agromek, hvor vi håber at snakke og sparre med en masse spændende mennesker.

Vestjyllands Andel forventer at medbringe virksomhedens patenterede sigtemaskine, VA SizeMatters, på messen og stiller i øvrigt op med et veloplagt hold af eksperter.

Udstiller: Agromek er vigtig for hele vores skandinaviske indsats
Foruden helt nye udstillere kan de besøgende også se frem til at møde virksomheder, der efter en kortere eller længere pause vender tilbage til messen. I denne gruppe hører Krampe Fahrzeugbau, der ganske vist deltog som en del af TBS Maskinpowers stand i 2022, men som ikke har haft en selvstændig stand på Agromek siden 2014. Det laves der om på nu, og det er der mange gode grunde til.

- Danmark og resten af Skandinavien hører til Krampes fokusområder, så det falder helt naturligt at udstille på Agromek. Ser vi på vores skandinaviske salgsområde, er jeg sikker på, at der er mange nordmænd og svenskere, der tager til Agromek - og netop derfor er Agromek vigtig for hele vores skandinaviske indsats, forklarer Kenneth Brønner, Area Sales Manager Scandinavia i Krampe Fahrzeugbau, der glæder sig til at gøre besøgende på messen klogere på virksomhedens produkter:

- En af årsagerne til, at vi vælger at have vores egen stand på Agromek, er at sikre kunderne svar på alle deres spørgsmål. Vi er specialister og laver ikke andet end at arbejde med vogne, så vi ved nøjagtigt, hvad der kan lade sig gøre, og hvilke af kundernes ønsker, vi kan indfri.

Krampe Fahrzeugbau er især kendt for virksomhedens specialiserede vogne med luftaffjedring, men vil på Agromek også vise og fortælle om helt almindelige allroundvogne og kroghejsevogne - eksempelvis fra Carrier-serien.

Agromek-ledelsen: Salget af stande på messen går rigtig godt
Opbakningen fra både nye og "gamle" udstillere er større, end den plejer.

- Vi oplever stor opbakning til årets Agromek - både fra udstillere, der var med i 2022, men også fra virksomheder, der enten er helt nye på Agromek eller er vendt retur. Vi er meget optimistiske og tror på, at Agromek 2024 bliver den bedste messe i mands minde. Her seks måneder før messen åbner, er vi hele 17% foran på kvadratmeterne sammenlignet med samme tidspunkt i 2022, lyder det fra Claus Hermansen, direktør, Agromek, der fortsætter:

- Vi er i Agromek-teamet startet tidligere end vi plejer med salg, og vi har organiseret salget anderledes, end vi plejer, og så har vi også haft glæde af at udstillerne havde en virkelig god messe i 2022. Selvom hver messe er ny, og man på en måde starter forfra hver gang, så har "ånden" fra 2022-messen hjulpet med 2024-salget.

- Det samme ser vi med internationale gæster. Jeg har haft et hav af møder med danske ambassader i udlandet og udenlandske ambassader i Danmark. Hvor der tidligere var mange spørgsmål, om det var en god ide at deltage på messen, så har det den her gang mere handlet om, hvordan man deltager på messen. Så vi er også optimistiske i forhold til, at man her i 2024 vil se mange udenlandske gæster på Agromek, slutter Claus Hermansen.

Agromek finder sted i MCH Messecenter Herning 26.-29. november 2024.


Kontaktinformation
Jesper Bilberg
Salgsdirektør, Vestjyllands Andel
Telefon: 99 74 64 55

Kenneth Brønner
Area Sales Manager Scandinavia, Krampe Fahrzeugbau
Telefon: +49 151 168 908 54

Claus Hermansen
Direktør, Agromek
Telefon: +45 40 42 59 47
Agromek_Foto: Agromek/Lars Møller

keyboard_arrow_up