Semler Agro er med på Agromek 2024

arrow_backTil oversigten

11. juli 2024

Semler Agro gør comeback på Agromek med en imponerende 800 kvadratmeter stor stand med det nyeste inden for landbrugsmaskiner og teknologi.


Semler Agro bliver igen at finde blandt de flere end 500 udstillere, når Agromek til november slår dørene op til Nordeuropas største landbrugsmesse. De senere år har Semler Agro været repræsenteret på messen gennem den lokale afdeling i Herborg, men i år bliver det igen under navnet Semler Agro, som det også var tilfældet i 2018. Importøren er klar til at imponere med en 800 kvadratmeter stor stand, hvor de blandt andet vil præsentere produkter fra deres brands John Deere, Väderstad, Kramer og Brantner.


En vigtig begivenhed
Semler Agro er en betydningsfuld aktør inden for landbrugsmaskiner, og deltagelsen på Agromek 2024 markerer en vigtig begivenhed for både virksomheden og messen. På deres stand vil besøgende kunne opleve det nyeste inden for landbrugsmaskiner og John Deere præcisionsteknologi.

- Vi er meget glade for at være med på Agromek 2024. Det er en god mulighed for os at møde vores kunder ansigt til ansigt og vise de nyeste løsninger fra John Deere, Väderstad, Kramer, Brantner og Sulky, siger Morten Skau Foged, Solution Center Manager, Semler Agro A/S og fortsætter:

- Vi ser frem til at præsentere et udvalg af vores brede sortiment og kommer også til at have fokus på de innovative teknologier, der i høj grad hjælper landmændene med at optimere deres drift.


Agromek byder velkommen
Agromek-direktør Claus Hermansen glæder sig over, at endnu en stor importør har valgt at deltage i årets messe:

- Det er med stor fornøjelse, at vi byder Semler Agro velkommen tilbage til Agromek. Deres tilstedeværelse styrker messens position som en central platform for landbrugets udvikling og innovation. Vi ser frem til en spændende udstilling og mange inspirerende samtaler. Vi ved, at mange gæster kommer for at sparke dæk, og det bliver der rig mulighed for i år.

Flere artikler fra Agromek

keyboard_arrow_up