Miljøfluen v. Tannie Andersen

Gyllefluer og snyltehvepse er naturlige fjender af stuefluer (Musca domestica) og stikfluer (Stomoxys calcitrans), der ofte findes mange af i både svine- og kvægstalde. Miljøfluen® specialiserer sig i at opformere gyllefluerne og snyltehvepsene i så stort et antal, at landbruget kan drage nytte af dyrenes egenskaber. Hos Miljøfluen® har vi igennem årene opnået en stor ekspertise omkring forholdene i svinestalde, kvægstalde og andre stalde og ved derfor, hvordan nyttedyrene bedst får bugt med flueplagen - igennem hele året. Det sker ved løbende at tilføre nyttedyrene til stalden. Derfor fungerer en bekæmpelsesløsning hos Miljøfluen® som et abonnement uden binding, hvor vi sender dyrene af sted i pakker direkte til gården. Vi sender gyllefluer og snyltehvepse af sted til landmænd i både Danmark, Norden og Europa.


Mød os

Alex Pedersen

Salgschef

Alex Pedersen er salgschef hos Miljøfluen og har været tilknyttet virksomheden siden den begyndte produktionen af biologisk fluebekæmpelse med gyllefluer og snyltehvepse tilbage i 1993.

Kontakt

Alex Pedersen

Aage Pedersen

Salgskonsulent

Aage har siden 1999 været salgskonsulent hos Miljøfluen® og har derfor stor erfaring indenfor biologisk fluebekæmpelse.

Kontakt

Aage Pedersen

Dorthe Suzette Andersen

Salgskonsulent

Siden 2006 har Dorthe været en del af Miljøfluens administrative team og har siden opbygget en stor erfaring indenfor biologisk fluebekæmpelse. Dorthe varetager store dele af vores danske og udenlandske kunder og kan tilbyde digital sparring om dine muligheder inden for biologisk fluebekæmpelse.

Kontakt

Dorthe Suzette Andersen

Tina Andersen

Kommunikationsansvarlig

Tina Andersen varetager en stor del af de kommunikative opgaver for Miljøfluen.

Kontakt

Tina Andersen

Tannie Andersen

Direktør

Tannie Andersen er indehaver af Miljøfluen.

Kontakt

Tannie Andersen

Produkter fra Miljøfluen v. Tannie Andersen


Artikler skrevet af Miljøfluen v. Tannie Andersen


Cases skrevet af Miljøfluen v. Tannie Andersen


keyboard_arrow_up