Joan Andreasen, ejer af Stutteri UNO - avlscenter for dressurheste

arrow_backTil oversigten

22. september 2022 | Miljøfluen v. Tannie Andersen

Miljøfluen leverer biologisk fluebekæmpelse til Joan Andreasen fra Stutteri Uno i Rønde nær Djursland. Stutteri UNO avler moderne og velansete dressurheste. Stutteriet bruger biologisk fluebekæmpelse for at holde fluerne ude af hestestalden.

Fluer kan genere heste en hel del og kan have negativ betydning for deres livskvalitet. De kan b.la. skabe stress og gøre hestene urolige i stalden. Fluer formerer sig livligt i strøelsen i hestebokse og deres æg og pupper gemmer sig især langs kanten. Det er her, du kan bekæmpe dem, før de udvikler sig.

Stutteri UNO bruger snyltehvepse til at bekæmpe fluer i stalden. Små snyltehvepse er naturlige fjender af stue- og stikfluer og formerer sig ved at lægge sine æg i fluepupper, som deres afkom overtager og lever af. På den måde dør fluen, inden den kommer ud af sin puppe og ender aldrig på væggen i stalden.

Snyltehvepsene modtages med posten på abonnement hver 14. dag. Abonnementet bør allerede startes op i foråret for at være godt forberedt til sommerens fluer.

Hvepsene ankommer i tætte beholderen, hvor låget blot tages af ved ankomsten, herefter strøes indholdet med snyltehvepse ud langs boksens kant. En beholder med hvepse passer til én hesteboks.

Snyltehvepsene er meget små og stikker hverken mennesker eller dyr. De er kun interesserede i fluepupper.

Miljøfluen tager gerne en uforpligtende snak med dig om mulighederne for at bruge snyltehvepse til at bekæmpe fluer i din stald.

Flere artikler fra Miljøfluen v. Tannie Andersen

Casen er skrevet af:

Miljøfluen v. Tannie Andersen

Gyllefluer og snyltehvepse er naturlige fjender af stuefluer (Musca domestica) og stikfluer (Stomoxys calcitrans), der ofte findes mange af i både svine- og kvægstalde. Miljøfluen® specialiserer sig i at opformere gyllefluerne og snyltehvepsene i så stort et antal, at landbruget kan drage nytte af dyrenes egenskaber. Hos Miljøfluen® har vi igennem årene opnået en stor ekspertise omkring forholdene i svinestalde, kvægstalde og andre stalde og ved derfor, hvordan nyttedyrene bedst får bugt med flueplagen - igennem hele året. Det sker ved løbende at tilføre nyttedyrene til stalden. Derfor fung

Se profil

Mød os på Agromek 2022

Alex Pedersen

Salgschef

Miljøfluen v. Tannie Andersen

På messen

Alex Pedersen

Aage Pedersen

Salgskonsulent

Miljøfluen v. Tannie Andersen

På messen

Aage Pedersen

Dorthe Suzette Andersen

Salgskonsulent

Miljøfluen v. Tannie Andersen

På messen

Dorthe Suzette Andersen

Tina Andersen

Kommunikationsansvarlig

Miljøfluen v. Tannie Andersen

På messen

Tina Andersen

Tannie Andersen

Direktør

Miljøfluen v. Tannie Andersen

På messen

Tannie Andersen

keyboard_arrow_up