Datalogisk A/S

D 3230

Antal medarbejdere

11-25

Lokationer

4840 Nørre Alslev, Danmark

242 97 Hörby, Sverige

86-031 Osielsko, Polen

Find os på

Se vores udstillerprofil

Vi er tilstede på messen!

Klik her for at se vores fulde profil på Agromek 2024

Datalogisk er et datterselskab i SEGES Innovation og har 16 ansatte fordelt i Danmark, Sverige og Polen. Datalogisk blev etableret i 1987. Datalogisk er førende inden for salg og udvikling af værktøjer til optimering af planteavlsproduktionen i landbruget; Næsgaard MARK, Næsgaard TID, Næsgaard MARKKORT og Næsgaard MOBILE. Med udgangspunkt i de danske, svenske og polske markeder forhandles produkterne også i andre dele af Europa.

Management er i dag en helt central del af et moderne landbrug. Uanset om du driver et større eller mindre landbrug, har pasnings- eller forpagtningsaftaler eller et maskinsamarbejde med din nabo, så er et markprogram som Næsgaard MARK dit værktøj til en effektiv drift. Du kan selv eller i samarbejde med din konsulent lave din markplanlægning for hele året.

Programmet bliver hele tiden udbygget med nye moduler, hvilket gør dig rustet til fremtiden. Blandt vores populære moduler er mobilløsning (app), arbejdssedler, planteværnstjek, lagerstyring og maskininvestering.

Næsgaard SOIL - jordprøver på mobilen
Dette er det nyeste modul som fungerer ved, at med mobiltelefonen markerer, hvor man har udtaget jordprøver i marken. Samtidig kan man udarbejde en bestillingsfil, der sendes direkte til laboratoriet via programmet Næsgaard MARKKORT. På den måde er prøver, analyser og dokumentation samlet ét sted.

Mød os på Agromek 2024

Per Andersen

IT-konsulent

Kontakt

Per Andersen

Birger Hartmann

Direktør

Kontakt

Birger Hartmann

Produkter fra Datalogisk A/S


Artikler skrevet af Datalogisk A/S


keyboard_arrow_up