Hanstholm Containertransport: Reduktion af CO2-aftryk med solenergi

arrow_backTil oversigten

21. juni 2024 | ECNergy A/S

Hos Hanstholm Containertransport er der monteret 101 kWp solceller på to tagflader. På tidspunktet aftalen blev indgået, ville Hanstholm Containertransport have en egen udnyttelse på 73 % af den strøm, der bliver produceret, og anlægget sparer virksomheden for ca. 15 tons Co2 om året. 1 kWh koster fremover 26 øre pr. kWh for Hanstholm Containertransport

I 2023 traf Hanstholm Containertransport beslutning for at forbedre deres miljømæssige fodaftryk. Med en vision om at bidrage til en mere bæredygtig fremtid har de investeret i et komplet solcelleanlæg fra ECNergy.

Et 101 kWp tagbasseret solcelleanlæg, som er tilpasset virksomhedens energibehov.

Ved at investerer i solenergi forventer Hanstholm Containertransport at opnå en god reduktion af deres CO2-udledninger. Ifølge beregninger fra ECNergy vil det nye solcelleanlæg give en CO2-besparelse på ca. 447 tons over de næste 30 år.

Denne investering er ikke kun en milepæl for Hanstholm Containertransport, men det tjener også som et eksempel for andre virksomheder i branchen om vigtigheden af at tage skridt mod en mere bæredygtig drift.

Med solenergi som en integreret del af deres energistrategi viser Hanstholm Containertransport deres forpligtelse til at reducere deres miljømæssige påvirkning og fremme en grønnere fremtid for alle.

Flere artikler fra ECNergy A/S

Casen er skrevet af:

ECNergy A/S

Vi er energientreprenører, der bygger bæredygtige energiløsninger, med fokus på optimerede solcelle- og batteriløsninger til fremtidens industri, erhverv og offentlige institutioner. Vi er en integreret del af Energicenter Nord

Som rådgivende partner gør vi det både let, gennemskueligt og ikke mindst rentabelt at sætte konkret handling bag ordene i forbindelse med Den Grønne Omstilling. Vi udvikler, implementerer og drifter skræddersyede energiløsninger med solceller som energikilde.

Vi tror på, at solenergi er nøglen til at gøre Den Grønne Omstilling til en god forretning.

ECNergy st

Se profil

Mød os på Agromek 2024

Christian Willadsen

CEO

ECNergy A/S

Christian Willadsen

Lars Nielsen

Salgschef

ECNergy A/S

Lars Nielsen

Thomas Jensen

Marketingskoordinator

ECNergy A/S

Thomas Jensen

Bent Søgaard

Installations- og driftchef​

ECNergy A/S

Bent Søgaard

keyboard_arrow_up