FGU Skolen: Optimeret miljøeffektivitet med solenergi

arrow_backTil oversigten

21. juni 2024 | ECNergy A/S

På FGU Skolen er der monteret solceller tagfladen. På tidspunktet aftalen blev indgået, ville FGU Skolen have en egen udnyttelse på 41 % af den strøm, der bliver produceret, og anlægget sparer virksomheden for ca. 4,1 tons Co2 om året. 1 kWh koster fremover 26 øre pr. kWh for FGU Skolen.

FGU Skolen, en institution dedikeret til uddannelse af unge, har for nylig foretaget en vigtig beslutning for at fremme bæredygtighed og miljøbevidsthed. Ved at vælge at investere i et komplet solcelleanlæg fra ECNergy, har skolen taget et skridt fremad mod en mere miljøvenlig fremtid.

Det 34 kWp solcelleanlæg, designet og installeret af ECNergys eksperthold, er nu aktivt på skolens tagflader. Dette anlæg forventes ikke kun at generere ren energi til skolens daglige drift, men også at bidrage til en reduktion af deres CO2-udledninger.

Ifølge beregninger fra ECNergy vil det nye solcelleanlæg give en CO2-besparelse på ca. 123 tons i løbet af de næste 30 år. Dette tal understreger FGU Skolens engagement i at bevare miljøet for fremtidige generationer.

FGU Skolen er meget tilfredse med resultatet af samarbejdet med ECNergy. Den problemfri installation og den pålidelige ydelse af solcelleanlægget har styrket partnerskabet, og cementeret deres beslutning om at fortsætte med at prioritere bæredygtighed i deres drift.

Med solenergi som en integreret del af deres energiforsyning fortsætter FGU Skolen med at inspirere eleverne til at tage ansvar for miljøet og at være aktive deltagere i kampen mod klimaforandringer.

Flere artikler fra ECNergy A/S

Casen er skrevet af:

ECNergy A/S

Vi er energientreprenører, der bygger bæredygtige energiløsninger, med fokus på optimerede solcelle- og batteriløsninger til fremtidens industri, erhverv og offentlige institutioner. Vi er en integreret del af Energicenter Nord

Som rådgivende partner gør vi det både let, gennemskueligt og ikke mindst rentabelt at sætte konkret handling bag ordene i forbindelse med Den Grønne Omstilling. Vi udvikler, implementerer og drifter skræddersyede energiløsninger med solceller som energikilde.

Vi tror på, at solenergi er nøglen til at gøre Den Grønne Omstilling til en god forretning.

ECNergy st

Se profil

Mød os på Agromek 2024

Christian Willadsen

CEO

ECNergy A/S

Christian Willadsen

Lars Nielsen

Salgschef

ECNergy A/S

Lars Nielsen

Thomas Jensen

Marketingskoordinator

ECNergy A/S

Thomas Jensen

Bent Søgaard

Installations- og driftchef​

ECNergy A/S

Bent Søgaard

keyboard_arrow_up