på Agromek 2022

Conpleks Robotech ApS

E 4228

Conpleks har mange års erfaring med forskellige projekter til landbruget. Det nyeste projekt er i samarbejde med Fasterholt, hvor vores nyudviklede controllerløsning til deres vandingsmaskiner, har sikret dem en nominering til Agromek Stars.
Derudover deltager vi i forskningsprojektet SquareMeterFarm (SqM-Farm), hvor vi arbejder på nye teknologier til Digital Farming. Nærmere bestemt arbejder vi på at maksimere udbyttet ved hjælp af kunstig intelligens, robotter og droner og samtidig gøre det muligt at spare på vigtige ressourcer såsom tid, vand og gødning. Se vores FieldSurveyor robot på SqM-Farms stand E4158. Projektet præsenteres onsdag den 30. november i Hal E kl. 13.00 på scenen ved Fremtidens Dage.
Vi arbejder også på softwareløsninger til forskellige landbrugsmaskiner for både danske og udenlandske maskinproducenter. Fælles for disse opgaver er at optimere det daglige arbejde, så opgaveplanlægningen bliver så effektiv som mulig gennem intuitive og brugbare løsninger. På den måde skaber vi en positiv indvirkning på parametre såsom, miljø, økonomi, ergonomi og klima.

Mød os på Agromek 2022

Tom Simonsen

Adm. direktør og grundlægger

Tom Simonsen grundlagde Conpleks i 2010 sammen med en kompagnon og sidder i dag som administrerende direktør for virksomheden. Toms hovedopgaver består i at lede virksomhedens forskellige projekter og i at sikre teknologisk innovation indenfor både software og hardware. Hans rolle omfatter også daglig håndtering af kunder og leverandører samt opgaver indenfor forretningsudvikling, salg og marketing.

Kontakt

Tom Simonsen

Dennis Snitgaard

Salgs- og virksomhedsudvikling

Dennis Snitgaard arbejder primært med salg og virksomhedsudvikling, og en stor del af hans opgaver handler om at opbygge og vedligeholde gode kunderelationer. Derudover er Dennis meget engageret i de robotnetværk, Conpleks er en del af, og hvor vi i fællesskab med andre robotvirksomheder blandt andet arbejder for bedre uddannelser og lovgivning på området.

Kontakt

Dennis Snitgaard

Eva M. Jaffke

Marketing og kommunikation

Eva Jaffke har ansvaret for Conpleks’ kommunikation og markedsføringstiltag, herunder håndtering af messer, opdatering af hjemmesider samt opslag på virksomhedens SoMe-kanaler. Derudover giver hun en hånd med på både forsknings- og kundeprojekter, fx når der enten er brug for projektledelse på delprojekter eller kommunikativ snilde.

Kontakt

Eva M. Jaffke

Produkter fra Conpleks Robotech ApS


Artikler skrevet af Conpleks Robotech ApS


keyboard_arrow_up