Conpleks Robotech ApS

Udendørs, mobile robotter er omdrejningspunktet for Conpleks Robotech, men hvad kendetegner en robot? For os er det en maskine, som skaber stor værdi for brugeren. Det gælder, uanset om vi har designet den til opgaven, eller om vi har omdannet en eksisterende maskine. Den øgede værdi kan fx være i form af stor effektivitet og præcision, hvilket sparer både tid og brændstof. Det kan også være i kraft af, at operatøren skånes for slidsomme gentagelser og skærmes fra potentielt farlige situationer.
Som supplement til robotterne har vi udviklet en intuitiv app, der gør det nemt at styre robotterne. Mens vores moderne cloudløsning tracker robotternes positioner og aktiviteter, som blandt andet kan bruges til flådestyring.
Vi leverer robotter til flere typer brancher. Til landbruget er det blandt andet robotter til Digital Farming og softwareløsninger til forskellige maskiner, som letter det daglige arbejde og giver en bedre brugeroplevelse. Derudover har vi udviklet opkridtningsrobotter til sportsbaner og græsklipperrobotter til kommuner og entreprenører med flere.

Mød os på Agromek 2022

Tom Simonsen

Adm. direktør og grundlægger

Tom Simonsen grundlagde Conpleks i 2010 sammen med en kompagnon og sidder i dag som administrerende direktør for virksomheden. Toms hovedopgaver består i at lede virksomhedens forskellige projekter og i at sikre teknologisk innovation indenfor både software og hardware. Hans rolle omfatter også daglig håndtering af kunder og leverandører samt opgaver indenfor forretningsudvikling, salg og marketing.

Kontakt

Tom Simonsen

Dennis Snitgaard

Salgs- og virksomhedsudvikling

Dennis Snitgaard arbejder primært med salg og virksomhedsudvikling, og en stor del af hans opgaver handler om at opbygge og vedligeholde gode kunderelationer. Derudover er Dennis meget engageret i de robotnetværk, Conpleks er en del af, og hvor vi i fællesskab med andre robotvirksomheder blandt andet arbejder for bedre uddannelser og lovgivning på området.

Kontakt

Dennis Snitgaard

Eva M. Jaffke

Marketing og kommunikation

Eva Jaffke har ansvaret for Conpleks’ kommunikation og markedsføringstiltag, herunder håndtering af messer, opdatering af hjemmesider samt opslag på virksomhedens SoMe-kanaler. Derudover giver hun en hånd med på både forsknings- og kundeprojekter, fx når der enten er brug for projektledelse på delprojekter eller kommunikativ snilde.

Kontakt

Eva M. Jaffke

Produkter fra Conpleks Robotech ApS


Artikler skrevet af Conpleks Robotech ApS


keyboard_arrow_up