på Agromek 2024

Protectos A/S

K 8223

PROTECTOS® samarbejder med en bred vifte af aktører i dansk landbrug. Vi samarbejder med alle slags landmænd som svineproducenter, mælkeproducenter, fjerkræavlere og planteavlere. Men vi samarbejder også med en række andre fagfolk i relation til landbruget, som fx arkitekter, byggerådgivere på landbrugscentre, entreprenører, murere og andre håndværkere.

PROTECTOS® er specialisten, når det gælder alle former for renoveringer og beskyttelse af bygninger. Vi har mange års erfaring, viden og knowhow fra vidt forskellige brancher og fra både private kunder, erhvervskunder og det offentlige. Så derfor stiller vi vores samlede kompetencer til rådighed for alle grene af dansk landbrug.

Takket være samarbejdet leverer vi totalløsninger til dansk landbrug. Vi bidrager i alle led i processen, lige fra den indledende rådgivning og projektering, over besigtigelse af bedriften og til den professionelle udførelse af opgaven med egne erfarne specialister.

Vores produkter og løsninger er nøje udviklet til de mange forskellige udfordringer, som den enkelte landmand står over for. I dag stilles der ekstremt høje krav til både dyrevelfærd, rengøring, sikkerhed, slidstyrke over for kemiske påvirkninger og slitage fra tonstunge landbrugsmaskiner. Tilmed byder det danske vejr på mange udfordringer omkring fugt, som PROTECTOS® også har løsninger til.

En totalløsning fra PROTECTOS® indebærer fuld gennemsigtighed i hele værdiprocessen. Vi kan dokumentere alle vores løsninger til mindste detalje og som kunde får du altid en omfattende teknisk dokumentation og beskrivelse af de anvendte produkter og løsninger. Vi tilbyder dermed fuld sporbarhed – og ved nogle af vores produkter yder vi oven i købet ti års garanti.

AGRO
- Renovering af gulve, epoxy og skridsikre belægninger
- Spaltelukning og renovering
- Renovering af betonskader
- Fugtsikring i fundamenter, korngrave og lignende
- Maling og coating af væg-, gulv- og facader
- Imprægnering og overfladebeskyttelse af beton og murværk
- Facade- og staldrengøring
- Algebekæmpelse, facadeafrensning og staldrengøring
- Behandling mod skadedyr i kornlagre og trækonstruktioner, sanering i stalde samt mug og skimmelsanering

Service
Vi tilbyder landsdækkende service med konsulenter, som uforpligtende besigtiger opgaver og laver behandlingsforslag

Kom og MØD PROTECTOS A/S i HAL K Stand: 8223

Mød os på Agromek 2024

Keld Axelsen

Ejer/konsulent

Kontakt

Keld Axelsen

keyboard_arrow_up