på Agromek 2022

JO Hydraulics A/S

H 6106

Hydraulik og centralsmøring er kernen hos JO Hydraulics. Vores salgs- og teknik/ingeniørteam er erfarne folk, der ved rigtig meget om standardkomponenter og branchespecifikke systemer. Alt det vi ved, deler vi med vores kunder i det daglige samarbejde og nu også på Agromek 2022.

Vi har samlet et dedikeret og skarpt hold til messen, og hver dag står vi klar til at rådgive og udfordre dig på dine behov inden for hydraulikken og centralsmøring.

Mød os på Agromek 2022

Mads Svendsen

Key Account Manager

Mads startede JO Hydraulics med Jens i 2010 og er i dag Key Account Manger. Mads er optaget af at finde den bedste løsning til vores kunder, så de får den kvalitet, de har brug for til den rigtige pris. Mads er dygtig til at forhandle priser med vores leverandører, hvilket kommer vores kunder til gode. Mads danner parløb med projektteamet når kunden ønsker at kigge på hele systemer, hvor teknikken skal have et eftersyn.

Kontakt

Mads Svendsen

Henrik Stenholdt

Sælger - Hydraulik

Henrik har været selvstændig inden for skovdrift, før han i 2022 blev ansat i JO Hydraulics. Henrik har derfor et ekstraordinært fokus på at etablere et godt samarbejde med vores kunder, sikre dem god service og ikke mindst den helt rigtige løsning. Med sin maskinerfaring har han desuden god indsigt i de praktiske udfordringer, som vores kunder står med, og han er derfor en kompetent sparringspartner.

Kontakt

Henrik Stenholdt

Philip Nielsen

Salgsingeniør - Centralsmøring

Da Philip blev ansat i 2017, introducerede vi for første gang vores kunder for centralsmøringsanlæg. Philip har næsten 20 års erfaring i branchen og i samarbejde med vores leverandører, har han udviklet et driftsikkert produkt til det danske marked, som selv kan slå alarm, når der er brug for handling. I tråd med missionen om at gøre vores kunder profitable, er Philip ofte med, når det første centralsmøringsanlæg skal monteres, så kunden kan instrueres og blive selvkørende efterfølgende.

Kontakt

Philip Nielsen

keyboard_arrow_up