på Agromek 2024

JO Hydraulics A/S

H 6106

Hydraulik og centralsmøring er kernen hos JO Hydraulics. Vores salgs- og teknik/ingeniørteam er erfarne folk, der ved rigtig meget om standardkomponenter og branchespecifikke systemer. Alt det vi ved, deler vi med vores kunder i det daglige samarbejde og nu også på Agromek.

Vi har samlet et dedikeret og skarpt hold til messen, og hver dag står vi klar til at rådgive og udfordre dig på dine behov inden for hydraulikken og centralsmøring.

Mød os på Agromek 2024

Dan Johnsen

Intern Sælger / Tekniker

Dan blev ansat i JO Hydraulics i 2019 som intern sælger. Dan giver vores kunder teknisk sparring og han arbejder ligeledes med internt opsøgende salg. Med 30 års erfaring i hydrauliske systemer har Dan set det meste, hvilket kommer vores kunder til gode. Dan brænder for at finde de bedste løsninger til vores kunder, så de får den kvalitet, de har brug for til den rigtige pris.

Kontakt

Dan Johnsen

Philip Nielsen

Salgsingeniør - Centralsmøring

Da Philip blev ansat i 2017, introducerede vi for første gang vores kunder for centralsmøringsanlæg. Philip har næsten 20 års erfaring i branchen og i samarbejde med vores leverandører, har han udviklet et driftsikkert produkt til det danske marked, som selv kan slå alarm, når der er brug for handling. I tråd med missionen om at gøre vores kunder profitable, er Philip ofte med, når det første centralsmøringsanlæg skal monteres, så kunden kan instrueres og blive selvkørende efterfølgende.

Kontakt

Philip Nielsen

Christian Bording

Projektleder - Hydraulik

Christian danner team med Jens, Mads og Anders på større udviklingsprojekter, hvor han som projektleder har ansvaret for, at projekterne leveres til tiden. Sammen med Mads er han den tekniske del af vores salgsteam. Christian har desuden haft fokus på at gøre det så simpelt som muligt for vores kunder at finde varer, dokumentation, beregninger og diagrammer på vores hjemmeside. Christian blev ansat i JO Hydraulics i 2015. Christian er teamleder for teknikteamet.

Kontakt

Christian Bording

keyboard_arrow_up