på Agromek 2022

Højgaards ApS

J 7210

K 8150

Specialeområder

Antal medarbejdere

11-25

Lokationer

Fabjerg, Lemvig , Danmark

Find os på

Højgaards har eksisteret siden 1966. Den første Højgaards gyllepumpe blev produceret i 1973. Den har udvidet og udviklet sig siden. I dag er den udgangspunktet for et pålideligt produktprogram, der bygger på fagligt know-how fra virkelighedens verden.

Vi ser os selv i et samspil med vores kunder. Vores produktportefølje tager udgangspunkt i kundens, tidens og samfundets behov. Behov er individuelt og derfor består vores produkter af standarder med unikke tilvalgsmuligheder. Vi skræddersyr den rette løsning.

Vores produkter tager sit udspring i landbrugets behov, som også i dag er vores hovedkundegruppe. Ca. 50 % af vores omsætning går til eksport. Vi har forhandlere i store dele af Norden, Østeuropa, i England og Tyskland samt Kina. Vores kunder er i dag bredt repræsenteret i fødevareklyngen. Vore pumper er egnede til brancher indenfor Biogas, fødevareindustri, VVS & entreprenør.
Vi vil gerne udfordres. Har du ideen, behovet og finansieringen til en special opgave, så har vi fagligheden og nysgerrigheden.

Vi motiveres af at skabe løsninger. Er du i tvivl, har behov for viden eller dialog, så kontakt en af vores dygtige rådgivere.

Som arbejdsplads er vores værdisæt at vi er en rummelig arbejdsplads hvor alle har unik og værdifuld betydning. Sådan opfatter vi også dig der er kunde eller samarbejdspartner.

Mød os på Agromek 2022

Tonny Højgaard

Salgsdirektør

Du kan møde Tonny ved landbrug og biogas

Kontakt

Tonny Højgaard

Mads Risum Østergaard

Rådgivende sælger

Du kan møde Mads i landbrugs området

Kontakt

Mads Risum Østergaard

Preben Haulund

Rådgivende sælger

Du kan møde Preben i biogas området

Kontakt

Preben Haulund

Produkter fra Højgaards ApS


Cases skrevet af Højgaards ApS


keyboard_arrow_up