Seluxit EMS

arrow_backTil oversigten

20. september 2022 | Seluxit

Seluxit EMS har til formål at opnå energibesparelser for brugeren på helt op til 30%.

Det samlede energiforbrug visualiseres og via bi-målere eller data fra eksisterende maskiner kan enkelte områder inddrages i visualiseringen. Ud fra dette data fortages der automatiseringer som f.eks. kan være at udføre en proces, når elpriserne er lavest eller på baggrund af vejrdata. Løsningen prognoser også forbruget, laver rapporter og udsender alarmer, hvis energiforbruget overstiger det forventede.

Artikel er skrevet af:

Seluxit

Seluxit EMS er en IoT virksomhed som siden sin grundlæggelse i 2006 har forbundet ting til internettet for at optimere systemer og spare ressourcer. Det giver mening for økonomien, for miljøet og for samfundet.

Seluxit har blandt andet udviklet energi effektiviserings systemet Seluxit EMS. Seluxit EMS har til formål at opnå energibesparelser for brugeren på helt op til 30%. Det samlede energiforbrug visualiseres og via bi-målere eller data fra eksisterende maskiner kan enkelte områder inddrages i visualiseringen. Ud fra dette data fortages der automatiseringer som f.eks. kan være at udføre

Se profil

Mød os på Agromek 2022

Jonas Walsted

Product Manager

Seluxit

På messen

Jonas Walsted

keyboard_arrow_up