Seluxit EMS

arrow_backTil oversigten

20. september 2022 | Seluxit

Seluxit EMS er et intelligent og aktivt energistyringssystem der har til formål at opnå energibesparelser for brugeren på helt op til 30%.

Energiforbrug visualiseres på en nem og intuitiv måde, således at en uerfaren bruger kan let skabe sig et overblik over hvor og hvornår man bruger sin energi. Ved hjælp af bi-målere, IoT-enheder eller data fra eksisterende maskiner, kan enkelte områder inddrages i visualiseringen og gøre energiforbruget mere detaljeret. Herfra kan energispild, væsentlige energiforbrug og potentialer identificeres på en nem måde. Ved brug af bi-målere og sensorer kan man ligeledes foretage automatiseringer som f.eks. kan være baseret på elprisen, vejrdata eller lignende. Seluxit EMS kan også forecaste forbruget, laver rapporter og avancerede analyser, samt udsende alarmer - eksempelvis ved energiforbrug over normalen. Seluxit EMS har modtaget to stjerner af Agromek Stars, hvilket gør det til den energi nyhed, der har modtaget flest stjerner.

Flere artikler fra Seluxit

Artikel er skrevet af:

Seluxit

Seluxit EMS er en IoT virksomhed som siden sin grundlæggelse i 2006 har forbundet ting til internettet for at optimere systemer og spare ressourcer. Det giver mening for økonomien, for miljøet og for samfundet.

Seluxit har blandt andet udviklet energi effektiviserings systemet Seluxit EMS. Seluxit EMS har til formål at opnå energibesparelser for brugeren på helt op til 30%. Det samlede energiforbrug visualiseres og via bi-målere eller data fra eksisterende maskiner kan enkelte områder inddrages i visualiseringen. Ud fra dette data fortages der automatiseringer som f.eks. kan være at udføre

Se profil
keyboard_arrow_up