S2125 - luft-til-vand varmepumpe

arrow_backTil oversigten

24. november 2022 | Vølund Varmeteknik A/S

NYHED INDENFOR LUFT-TIL-VAND VARMEPUMPER

Luft til vand-varmepumper er langtfra en ny opfindelse. Faktisk har teknologien mange år på bagen, og i dag er pumperne blandt de mest energieffektive og økonomisk fordelagtige måder at varme boligen op på og frembringe varmt brugsvand.

S2125 løfter standarden for, hvad du kan forvente af en luft til vand-varmepumpe. Og det er ikke så lidt – både hvad angår energieffektivitet, støjniveau, intelligent styring og bæredygtighed.

_____________________________________________________________

S2125 er en intelligent, inverterstyret luft til vand-varmepumpe. Sammen med vores indemoduler udgør den et yderst effektivt klimasystem til boligen. S2125 giver optimerede besparelser, da den automatisk tilpasser sin ydelse til boligens krav året rundt.

S2125 har en optimeret sæsonjusteret ydelsesfaktor*, hvilket giver lave driftsomkostninger og høj effektivitet mht. varmtvandstemperatur. Arbejdsområdet giver en fremløbstemperatur på op til 75°C. Ved en udendørstemperatur på helt ned til -25°C leverer den stadig op til 65°C, samtidig med at støjniveauet forbliver lavt. Fås i to effektstørrelser, 8 og 12.


* Optimeret SCOP* og lave driftsomkostninger.

* Arbejdsområde på op til 75°C fremløbstemperatur og 65°C ved en udendørs temperatur på -25°C.

* Nyt design, som sikrer et lavt støjniveau.

* Naturligt kølemiddel - Propan R290.

* Smart Price Adaption.

Flere artikler fra Vølund Varmeteknik A/S

Artikel er skrevet af:

Vølund Varmeteknik A/S

Vølund Varmeteknik har været leverandør af varmetekniske løsninger til det danske marked i mere end 140 år. Vores rådgivning om energieffektive løsninger bygger på stor faglig viden, og vores serviceteam er din garanti for tryghed.

På Agromek er vi repræsenteret med vores stærkeste opstilling i form af tekniske konsulenter og produktansvarlige, som kan rådgive dig om den løsning, som passer til dit og din families behov.

Kig forbi og hør mere om de fremtidige muligheder for en bæredygtig energiløsning!

Se profil
keyboard_arrow_up