Ny BREDAL K110XE SC

arrow_backTil oversigten

30. november 2022 | BREDAL A/S

Bredal på Agromek: Bredt program og danmarkspremiere

Bredal har store forventninger til årets Agromek. En ny version af Bredals K-XESC kalk- og gødningsspredere får danmarkspremiere. Den vises på messen sammen med virksomhedens brede program af bugserede og liftophængte præcisionsspredere til kunstgødning og kalk.

Bredal A/S, specialisten i kalk- og gødningsspredere, præsenterer traditionen tro et stærkt program af bugserede og liftophængte kalk- og gødningsspredere på Agromek 2022. Virksomheden har samtidig en spændende nyhed parat til messegæsterne – Bredal K110XESC.

K110XESC er en bugseret kalk- og gødningsspreder, der kan udstyres med en hjuldiameter på op til to meter, hvilket giver en frihøjde på 80 cm. Samtidig er sprederen forlænget med 50 cm for at give plads til de større hjul.

- En bugseret gødningsspreder med en større frihøjde, har længe været et ønske blandt landmænd og maskinstationer. Derfor har vi udviklet en version med større hjul, som er mere skånsom mod afgrøderne, siger Jacob Bangsgaard fra Bredal A/S.

Høj præcision og spredebredde op til 48 meter
K110XESC har Bredals XE-sprederværk, der med en spredebredde på op til 30 meter for kalk og op til 48 meter for kunstgødning sætter standarden for præcision og spredebredde. XE-sprederværket er hydraulisk foldbart, og udfoldet er de to spredertallerkner placeret med en afstand på 6 meter.

K110XESC tilbydes med to forskellige typer spredetallerkner til kalk og tre forskellige typer spredetallerkner til kunstgødning. Det sikrer de størst mulige arbejdsbredder med selv dårlige kvaliteter af kalk og gødning.

Fokus på præcisionsspredning af kunstgødning
Med den liftophængte F4 og den bugserede F10 på standen lægger Bredal op til en dialog omkring præcisionsspredning af kunstgødning. Sprederne er udviklet til de professionelle landmænd og maskinstationer og kan imødekomme de forskellige krav til gradueret gødskning, skelspredning, kilespredning og restbreddespredning

Både F4 og F10 har ISOBUS-styring og sektionskontrol. De er opbygget med to bånd, der styres uafhængigt af hinanden, så der samtidigt kan doseres forskellige mængder i højre og venstre side. En række sensorer overvåger sprederen for at sikre optimal gødskning.

Bredal F2 – den klassiske liftophængte spreder
F2-sprederen er den mekaniske, liftophængte gødningsspreder med enkelheden i fokus. Den har som standard den enkle og robuste mekaniske kørselsdrevne dosering, hvor doseringen løbende og automatisk tilpasses fremkørselshastigheden uden brug af elektronik.

Med en beholderstørrelse på 1.500 til 4.000 liter og arbejdsbredder fra 12 op til 36 meter dækker Bredal F2 mange landmænds behov.

Comeback til vintervejret – og Bredal SGS
Vintervejret har for en kort stund vist tænder i november, og det gør Bredal SGS ekstra aktuel på Agromek 2022. Den liftophængte salt- og sandspreder er klar til indsats på både veje og både større og mindre pladser.

Med en beholderstørrelse på 1.500 eller 2.000 liter og arbejdsbredder fra 2 til 10 meter kan SGS sprederen dække de fleste behov. Sprederen er drevet af traktorens hydraulik og reguleres via en computer, hvor både dosering og arbejdsbredde let og enkelt kan indkodes og ændres.

Som alle produkter fra Bredal er SGS enkelt og robust bygget, og doseringen via bånd er pålidelig og stopper ikke, selv om det er fugtigt, eller der er klumper i saltet eller sand der kan være delvist frosset i klumper.

SGS fås med beholdere i enten sølvlakeret eller rustfri udgave.

- Vi glæder os meget til efter fire år igen at skulle møde de danske landmænd på Agromek, siger Jacob Bangsgaard fra Bredal A/S.


Yderligere information
Jacob Bangsgaard, salgsansvarlig i Norden, Bredal A/S
Telefon: +45 8834 9336
jb@bredal.com
www.bredal.com

Artikel er skrevet af:

BREDAL A/S

BREDAL A/S er en dansk ejet virksomhed der producerer kalk- og handelsgødningsspredere.
Yderligere produceres sand og saltspredere samt maskiner til entrepenør branchen.

Se profil
keyboard_arrow_up