Gugliotta overtager LSH Biotech

arrow_backTil oversigten

27. september 2022 | Gugliotta & Co.

Gugliotta & co har overtaget LSH Biotech ApS aktiviteter fra midten af 2022.

Tidligere kunder hos LSH Biotech vil fremover kunne henvende sig til os for service, reparationer eller hvis de har brug for en ny gas fakkel. Nu kan de kunder der i sin tid købte en LSH Biotech fakkel ånde lettet op, for supporten af LSHs produkter er nu igen muligt.

Med overtagelsen af LSH Biotech sikrer vi os desuden en ledende position i biogassektoren inden for især nødfakler til biogas, men også til andre gasser. Således har vi allerede leveret i Danmark vores første fakkel til et Power2X anlæg, og kan levere fakler fra de helt små, til de største som kan produceres. Af disse sidste har vi allerede installeret flere over hele Danmark.

En af vores stærke side er i særdeleshed at vi har en teknisk organisation her i landet og er derfor i stand til at reparere og servicere faklerne lokalt. Langt de fleste reservedele, hvis ikke alle, er på lager i Danmark, og vores viden begrænses ikke af salg, levering og reparationer, idet vi også yder ingeniørrådgivning samt om nødvendigt beregninger.

I vores stand K8160 vil vi bl.a. udstille en gasfakkel og du er altid velkommen til at kigge forbi, få dig en snak med os, og er du interesseret i at vide hvordan en fakkel fungerer, gennemgår vi gerne.

Flere artikler fra Gugliotta & Co.

Artikel er skrevet af:

Gugliotta & Co.

Danmarks førende leverandør inden for udstyr til biogas, med specielle i gas fakler, trykreguleringsventiler, gas blæsere samt gas kompressorer.

Gugliotta & co overtog i midten af 2022 aktiviteterne af den kendte dansk gasfakkel producent LSH Biotech

Vi har rigtig mange referencer både i Danmark samt i udlandet inden for vores specialiseringsområde, som udover leverance af udstyr inkluderer specifikke beregninger og rådgivning.

Se profil

Mød os på Agromek 2024

Diego Gugliotta

adm direktør

Gugliotta & Co.

Diego Gugliotta

keyboard_arrow_up