på Agromek 2022

Lind Jensens Maskinfabrik A/S

K 8130

Specialeområder

Antal medarbejdere

100+

Lokationer

Højmark, Lem St., Danmark

Find os på

Lind Jensen Agro har mere end 50 års erfaring i markedsføring, produktion, installation og servicering af udmugnings- og gyllehåndteringsudstyr i højeste kvalitet. Vi arbejder hver dag målrettet på at levere det rigtige produkt i den rigtige kvalitet -og til den rigtige pris til vores kunder i Danmark og resten af verden. Lind Jensen Agro er én af Danmarks førende producenter af udmugningsanlæg og udstyr til gyllehåndtering.

Agro produkterne har fra starten været kernen i virksomhedens produktion, som også omfatter udstyr til væskehåndtering indenfor spildevand og biogas samt hydraulikcylindre til alle behov. Disse produktlinjer produceres og markedsføres i hver sin selvstændige afdeling og virksomheden beskæftiger mere end 225 medarbejdere fordelt på afdelinger i Danmark, Kina og USA.

Produkterne til spildevand og biogas er udviklet på baggrund af produkter til landbrugssektoren, mens hydraulikafdelingen leverer de hydrauliske cylindre, som indgår i vores udmugningsanlæg. På den måde er der skabt sammenhæng i hele sortimentet.

Vi har selv hånd om hele processen fra udvikling over produktion til levering og servicering og sikrer på den måde, at vi altid kan levere produkter af meget høj kvalitet med lange serviceintervaller og lang levetid.

Mød os på Agromek 2022

Søren Jørgensen

Sales Manager

Kontakt

Søren Jørgensen

Torben Nielsen

Technical Sales DK

Kontakt

Torben Nielsen

Maria Schlesiger

Marketing

Kontakt

Maria Schlesiger

Produkter fra Lind Jensens Maskinfabrik A/S


keyboard_arrow_up