5 gode grunde til at udstille på Agromek 2024

Vi kan nævne mange gode grunde til at blive udstiller på Agromek
– her får du de 5 vigtigste.

Få tilbud på en stand

 • 1

  Brand jer

  Agromek i Herning er agroindustriens mødested – og har været det igennem 40 år. Træd ind og bliv en del af traditionen, når branchen samles til Nordeuropas største landbrugsmesse.

 • 2

  Styrk netværket

  Dyrk det personlige fremmøde på Agromek. Udnyt at branchen er samlet. Med tusindvis af besøgende giver Agromek dig en unik mulighed for at opbygge og forstærke forretningsrelationer.

 • 3

  Sæt spot på produktnyheder 

  Agromek er et unikt udstillingsvindue for nye produkter. Hele 63 % af de besøgende kommer for at se produktnyheder. Derfor er Agromek det rette sted, hvis du vil demonstrere eller lancere nyheder, som kan vise vejen for fremtidens landbrug.

 • 4

  Boost salget

  Til Agromek kan du pleje relationen til både nye og nuværende kunder. På bare fire dage kan du møde flere potentielle kunder, end du normalt kan på mange måneders arbejde. 68 % fik nye leads med sig hjem fra Agromek 2018.

 • 5

  Mød beslutningstagerne

  78 % af de besøgende på Agromek beslutter eller påvirker indkøb. Med en stand på Agromek kommer du i kontakt med de helt rigtige beslutningstagere og kvalificerede fagfolk, som er klar til at gøre forretning.

Se hvorfor nogle af udstillerne er med på Agromek

Se flere udstillere

Lemken Skandinavien ApS

”Vi satser meget på at præsentere nogle nyheder efter at vi ikke har kunnet udstille i et par år.”

- Nis Peter Albrechtsen, Salgschef

Maskinhandler Indkøbsringen

”Vi udstiller på Agromek netop for at understrege, at vi har fået nyt ejerskab og at vi er en del af fremtiden. De nye ejere er meget fokuserede på at udvikle og styrke os.” 

- Kristian Jakobsen, Administrerende direktør

Lundsby Biogas 

”Vi har mere end 25 års erfaring i biogasbranchen, og vi ønsker at inspirere og vise hvilke muligheder, der er forbundet med at anvende biogas som en grøn energikilde, og hvordan vi sætter yderligere skub i anvendelsen af biogas. Derfor finder vi det relevant at deltage på Agromek i biogasområdet.” 

- Karsten Hjorth, Salgsdirektør og Partner

Kontakt os

Vi er naturligvis klar til at besvare alle de spørgsmål, du måtte have omkring Agromek.

Kontakt os

Få et tilbud på en stand

Messestande er forskellige – få et tilbud på en stand, der er skræddersyet til dig. 

Få et tilbud på en stand

keyboard_arrow_up