Leica Geosystems A/S

Vores historie går mere end 200 år tilbage til grundlæggelsen af Kern & Co., Schweiz i 1819. Siden dengang har virksomheden revolutioneret verden indenfor moderne måleteknologi og skabt komplette løsninger til professionelle fagfolk indenfor adskillige industrier såsom landmåling, projektplanlægning, sikkerhedsarbejde, bygge- og anlæg samt forsyning. Vi er anerkendt for produkter af høj kvalitet, og vi tilbyder vores kunder nyskabende løsninger, der passer præcist til deres behov.

Der står et stærkt team af dygtige og kvalificerede medarbejdere parat, som supporterer og servicerer vores kunder i hele landet. I Danmark har vi kontorer i Søborg og Odense, hvoraf sidstnævnte også omfatter en af vores fabrikker. Her fremstilles og udvikles mange af vores egne produkter, der efterfølgende distribueres til Leica Geosystems-afdelinger i resten af verden.

Leica Geosystems A/S er et firma i Hexagon-gruppen (Nasdaq Stockholm: HEXA B), der globalt har ca. 21.000 ansatte i 50 lande og en nettoomsætning på 3,9 mia. EUR.

Mød os på Agromek 2022

Flemming Lopdrup

Salgschef

Kontakt

Flemming Lopdrup

Leif Larsen

Salg Sjælland

Kontakt

Leif Larsen

Vagn Sloth Madsen

Salg Midt- &Nordjylland

Kontakt

Vagn Sloth Madsen

Christian Nielsen

Salg Vest

Kontakt

Christian Nielsen

Knud Rasmussen

Salg Øst

Kontakt

Knud Rasmussen

Søren Birn

Salg Sønderjylland & Fyn

Kontakt

Søren Birn

Produkter fra Leica Geosystems A/S


keyboard_arrow_up