Velkommen til
Agromek

Besøg os den 26.-29. november 2024

Få tilbud på en stand

Følg udviklingen i branchen på Nordeuropas største landbrugsmesse

Her kan du opleve en platform, der samler leverandører fra hele landbrugsindustrien. Agromek er en fagmesse der holder dig ajour med branchens udvikling og præsenterer et væld af produktnyheder. Vores faglige ekspert- og dommerudvalg graver helt ned i detaljen, når de gennemgår de indstillede produktnyheder i Agromek Stars. 

Som udstiller bliver man online del af et forum med leverandører til landbrugsindustrien, hvor man mellem messerne kan bidrage med relevant indhold til indkøberne. Her kan der deles faglige nyheder, produktnyheder, events og meget andet.

Få et tilbud på en stand og en gratis profil

Tilbageblik

Bliv udstiller hos Agromek

Som Nordeuropas største landbrugsmesse er Agromek samlingsstedet for indkøberne, og den platform hvor de søger nyheder, samarbejdspartnere og viden om udvikling. Dermed er Agromek også det perfekte udstillingsvindue for leverandører til branchen, når der skal skabes nye leads, netværkes og plejes relationer. Udover en stand får man en online profil målrettet vores 116.000 årlige online besøgende, hvor der kan deles nyheder, produktnyheder, events og meget mere. 
Skal du være med?

Næste gang

Agromek 2024 - 26.-29. november 2024

Ja tak, lad mig høre mere 

Tag del i branchefesten

Når landbrugsindustrien samles på Agromek i Herning er det til en stor begivenhedsrig fest, med rig mulighed til at netværke med danske og ikke mindst udenlandske kunder, leverandører, samarbejdspartnere og kollegaer.

Mod en grønnere fremtid for landbruget

På Agromek kan du glæde dig til at opleve fremtids- og innovationsområdet Fremtidens Dage, hvor vi samler politik, viden og erhvervsliv til debat om fremtidens danske landbrug. Samlingssted for morgendagens ideer.

Følg med i branchens udvikling

Biogas var et varmt emne på Agromek 2022 og et område i rivende udvikling. I vores biogasområde kunne du se de nyeste produkter, møde de førende aktører i branchen og høre de højaktuelle indlæg på Biogasscenen.
Agromek Stars 2024

Har du  nyheder, der fortjener at blive set? Snart åbner vi for tilmeldingen til Agromek Stars 2024!

Læs mere her
 

 

Agromek Stars

Hold dig opdateret på landbrugsindustriens udvikling online på agromek.dk

Er du nysgerrig på udviklingen i branchen, og kan ikke vente til næste landbrugsmesse med at se det sidste nye? Så følg med her på siden når leverandører i landbrugsindustrien deler nyheder, artikler og produkter.

Følg med her

Besøg Agromek 2024 og mærk stemningen

Kontakt os

Vi er naturligvis klar til at besvare alle de spørgsmål, du måtte have omkring Agromek.

Kontakt os

Få et tilbud på en stand

Messestande er forskellige – få et tilbud på en stand, der er skræddersyet til dig. 

Få et tilbud på en stand

keyboard_arrow_up