Götene Biogas, Sverige

arrow_backTil oversigten

4. juli 2024 | Lundsby Renewable Solutions A/S

Lundsby bygger lige nu et biogasanlæg for Gasum i Götene, Sverige, der sættes i drift i starten af 2025. Anlægget kommer til at kunne dække energiforbruget for ca. 6.000 husstande årligt, eller forbruget for cirka 15.000 personbiler, der kører 15.000 km årligt.

Fra gødning til biogas
Götene-anlægget er designet til at håndtere organisk biomasse, som primært vil være fra de lokale gårde. Når anlægget står færdigt, kan det håndtere omkring 430.000 tons biomasse om året, svarende til 140 gigawatttimer (GWh) leveret i flydende form (LBG). LBG er den ideelle energikilde, og kan direkte anvendes som brændstof til tunge transportkøretøjer såvel som skibe osv.

Flere artikler fra Lundsby Renewable Solutions A/S

Casen er skrevet af:

Lundsby Renewable Solutions A/S

Lundsby er en af Danmarks største og mest erfarne biogasudviklere indenfor EPC Turnkey projekter. Vi hjælper vores kunder med at omsætte mange tusinde tons biomasse til grøn CO²-neutral energi. Vores formål er at bidrage til den grønne omstilling og omsætte naturens ressourcer til bæredygtig energi, så flere kan leve grønnere på vores blå planet. Det gør vi ved at udvikle biogasanlæg, der præsterer mere og bedre og skaber positiv bundlinje for alle, inklusive miljøet og klimaet.

Når du vælger at satse aktivt på den grønne omstilling sammen med os, sørger vi for altid at levere et gennemtest

Se profil

Mød os på Agromek 2024

Jens Egholt Rasmussen

CCO

Lundsby Renewable Solutions A/S

På messen

Jens Egholt Rasmussen

Karsten Hjorth

CBDO

Lundsby Renewable Solutions A/S

På messen

Karsten Hjorth

Niels Pedersen

CEO

Lundsby Renewable Solutions A/S

På messen

Niels Pedersen

keyboard_arrow_up