på Agromek 2024

NDI Group

X 1134

Brands

  • Alliance

Repræsenterede virksomheder

  • NDI Group A/S
  • Super Dæk Service

Specialeområder

Antal medarbejdere

100+

Lokationer

Brørup, Danmark

Se også

Find os på

NDI Group er en forretning, der aldrig står stille. I over 50 år har Familien Kristensens engagement og evige drivkraft sørget for, at virksomheden kun er rullet én vej; fremad.

NDI Group er i dag Nordens førende leverandør af dæk og fælge. Vi er til stede i både Danmark, Norge, Sverige og Finland. Vores egenproducerede produkter er anerkendt og markedsført af eksklusive forhandlere i store dele af verden, ligesom de største mærker takker ja til at blive forhandlet af os, når vi spørger.

Det kræver lidt af et udvalg at kunne påstå, at vi holder kundernes forretning rullende. Så det har vi. Faktisk har vi næsten én million dæk på lager, og 16 forskellige varelagre fordelt over hele Norden. Vi har manpower og maskiner. Vi har knowhow og høj arbejdsmoral. Det betyder, vi kan skræddersy løsninger i en fart, når de gængse standarder ikke rækker.

Med andre ord: Det kører.

Og er det så ikke fristende at læne sig tilbage og tage en lille pause? Nej, NDI har både ideerne, musklerne og ambitionerne til at komme langt videre. Men først og fremmest har vi vores kunder, der hader at gå i stå. Fordi det betyder forsinkelser, og forsinkelser betyder dårlig forretning. Og det er de kunder, vi er her for. Det er dem, vi lever af at holde rullende.

Mød os på Agromek 2024

Jacob Scheel

Salgschef Agro

Kontakt

Jacob Scheel

Kim Poulsen

Key Account Manager

Kontakt

Kim Poulsen

Uffe Hansen

Teknisk konsulent

Kontakt

Uffe Hansen

Asger Pedersen

Teknisk konsulent

Kontakt

Asger Pedersen

Jørgen Barsøe

Teknisk konsulent

Kontakt

Jørgen Barsøe

Henrik Møllvang

Teknisk konsulent

Kontakt

Henrik Møllvang

Produkter fra NDI Group


Cases skrevet af NDI Group


keyboard_arrow_up