Spar på varmen med forsatsvinduer

arrow_backTil oversigten

22. november 2022 | D.P. INTERNATIONAL

En beskeden investering der gør en forskel .....

Stigende energipriser har gjort det til en god investering at få monteret forsatsvinduer i sit hjem. Forsatsvinduet er et ekstra lag i vinduet som monteres indvendigt direktet på vinduesrammen for at skabe et hulrum mellem den ydre vinduesrude og forsatsvinduet. Forsatsvinduer forbedrer isolationen af vinduerne, og hjælper derfor med at spare på varmen.
D.P. INTERNATIONAL i Asferg mellem Randers og Hobro, viser på Agromek sine nye energioptimerede løsninger i forsatsvinduer med 4 mm hærdet lavenergiglas.

Optimal til landbrugets boliger .....

Hovedparten af danske boliger i landbruget er forsynet med dannebrogsvinduer og de såkaldte bondehusvinduer. Der ses også boliger med kvadratiske vinduer. Fælles for disse vinduer er at vinduerne er hængslede, så vinduesrammerne åbner udad.
Til disse vinduer er løsningen fra D.P. INTERNATIONAL optimal, da forsatsvinduerne monteres diskret direkte på den indvendige side af den eksisterende vinduesramme. Dermed følger forsatsvinduet det eksisterende vindue når dette åbnes, hvorved vindueskarmen ikke skal ryddes ved åbning af vinduet. Forsatsvinduet er "næsten" usynlig, hvorved vinduets oprindelige udseende stort set ikke ændres. Lysindfaldet bliver derved det samme som ved det oprindelige vindue og isolerer ca. 30% bedre end tilsvarende termovinduer. Hærdningen af glasset gør, at det er flere gange stærkere end almindeligt float glas i samme tykkelse; og at det har en højere tolerance over for temperaturskift.

Ved montering af virksomhedens forsatsvinduer, fører det kun 4 mm hærdede lavenergiglas til et markant lavere energiforbrug. Energibelægningens tynde og usynlige metalfilm i glasset, sørger for at hulde kulden ude samtidig med, at varmen fra solen kan trænge ind igennem glasset og ind i rummet. Belægningen holder samtidig på solens varme ved at reflektere den tilbage i rummet. Er de eksisterende vinduer i 2-lags almindelig termoglas med U-værdi på ca. 3,0 reduceres U-værdien til ca. 1,7 hvilket betyder relativ stor besparelse på varmeregningen. En stor sidegevinst ved at montere virksomhedens forsatsvinduer i 4 mm hærdet lavenergiglas er, at støj udefra sænkes med op til 10%, hvilket betyder at den udefrakommende lyd næsten halvveres.

Agromek 2022 .....

D.P. INTERNATIONAL viser dette system på stand L 9290 på Agromek 2022. Virksomheden står naturligvis til rådighed på messen med svar på spørgsmål og andet information vedr. systemet. På standen vises også virksomhedens øvrige produkter i insektnet til alle typer døre og vinduer.

Artikel er skrevet af:

D.P. INTERNATIONAL

D.P. INTERNATIONAL leverer produkter og løsninger til landbrugsvirksomheder med boligen som speciale, inden for følgende kategorier:

* Insektnet systemer og løsninger til døre og vinduer,
* Lavenergi forsatsvinduer til de fleste typer vinduer,
* Lydisolering af maskiner m.v.,
* Støjdæmpning generelt,
* Akustikregulering i boligen,
* Skræmmefugle

Kig forbi vores stand nr. L 9290 og få en snak om mulighederne.

Se profil

Mød os på Agromek 2022

Benny Nørgaard Pedersen

Indehaver / direktør

D.P. INTERNATIONAL

På messen

Benny Nørgaard Pedersen

keyboard_arrow_up