Ultralydssensorer sørger for automatisk dybdestyring af sektioner på radrenser

02.11.2022

CMN maskintecs intelligente dybdestyring er kåret som en trestjernet Europanyhed på Agromek

Intelligent dybdestyring af radrensesektioner er en helt ny løsning, der er en trestjernet Europanyhed på Agromek 2022.Intelligent dybdestyring af radrensesektioner er en helt ny løsning, der er en trestjernet Europanyhed på Agromek 2022.

Der bliver udviklet og optimeret på mekaniske løsninger, der kan nedbringe pesticidforbruget. En af disse løsninger er netop kåret som en trestjernet Europanyhed på Agromek 2022.

Der er tale om en intelligent dybdestyring af radrenserens sektioner, så der løbende sker en justering af skærenes dybde. Tidligere har der kun været anvendt en form for fast indstilling af dybden, som skærene arbejder i.

Dybdestyreingen bliver præsenteret på Agromek af CMN maskintec A/S.

- Radrensningens præcision øges markant ved montering af ultralydssensorer, der løbende justerer skærdybden på sektionsniveau, hedder det i bedømmelsen fra Agromeks nyhedsudvalg.

- Automatisk dybdestyring af radrensesektioner er noget helt nyt og unikt. Specielt ved varierende jordbonitet og varierende fremkørselshastighed er det en fordel, hedder det videre i bedømmelsen fra nyhedsudvalget.

Fra førerhuset kan traktorføreren på en skærm følge, hvordan sektioner og skær arbejder i jorden. Føreren kan justere på den ønskede arbejdsdybde, på følsomheden og reaktionstiden på dybdestyringen, hvis der for eksempel er varierende plantehøjde eller ukrudtstryk.  

Klik her for at få direkte adgang til foto af produktet.


Yderligere oplysninger:
CMN maskintec A/S
Tlf. +45 97 87 20 00
Standnr. M9750

 

Tilbage

keyboard_arrow_up