Nyt værktøj til overvågning og analyse af elforbruget

04.11.2022

Energibesparelser er målet med nyt it-værktøj fra Seluxit, der er kåret som en tostjernet nyhed på Agromek

<br>Seluxit EMS, der er en tostjernet nyhed på Agromek, er et it-værktøj til at styre elforbruget, så det kan flyttes til tider på døgnet, hvor prisen er lav.
Seluxit EMS, der er en tostjernet nyhed på Agromek, er et it-værktøj til at styre elforbruget, så det kan flyttes til tider på døgnet, hvor prisen er lav.

Seluxit EMS er et nyt it-værktøj, som kan medvirke til besparelser på elregningen ved at sørge for, at maskiner eller andet udstyr kører, når elpriserne er lavest.

Det nye it-værktøj er kåret som en tostjernet nyhed på Agromek 2022, hvor det præsenteres af virksomheden Seluxit A/S fra Aalborg.

Seluxit EMS kan løbende overvåge en virksomheds elforbrug ud fra time-for-time forbruget, og ud fra overvågningen og analyse komme med forslag til, hvordan elforbruget kan reduceres.

It-værktøjet kan også overvåge elforbruget fra enkelte maskiner og fra fjernaflæste bimålere med indbyggede kontaktorer. Ud fra disse data kan der foretages automatisering, så elforbruget kan flyttes fra tilfældige tider på døgnet til tidspunkter med lav pris på el.

Seluxit EMS kan desuden udarbejde prognoser for elforbruget, lave rapporter og udsende alarmer, hvis der pludselig forbruges mere energi i en periode end det forventede.

Klik her for at få direkte adgang til foto af produktet.


Yderligere oplysninger:
Seluxit A/S
Tlf. +45 46 92 27 22
Standnr. E4150

Tilbage

keyboard_arrow_up