Nyt modul giver overblik over vanding og vandingsmaskiner

03.11.2022

Seges Innovation præsenterer Optimal Markvanding som en tostjernet nyhed på Agromek

<br>Optimal Markvanding er et nyt modul, der kan hjælpe med at give overblik over både vandingsmaskiner og markernes behov for vanding.
Optimal Markvanding er et nyt modul, der kan hjælpe med at give overblik over både vandingsmaskiner og markernes behov for vanding.

Nu kommer der hjælp til landmænd med mange vandingsmaskiner, som har en stor logistisk opgave med at flytte vandingsmaskinerne rundt og sikre en optimal vanding gennem sæsonen.

Hjælpen er i form af modulet Optimal Markvanding, som både kan medvirke til at føre vandingsregnskab for den enkelte mark og samtidig levere oversigtskort over såvel marker som vandingstræk på den enkelte mark. Landmanden får dermed en komplet oversigt over, hvor vandingsmaskinerne er, og hvor og hvornår de skal flyttes.

Optimal Markvanding er kåret som en tostjernet nyhed på Agromek 2022 og præsenteres af Seges Innovation P/S.

Optimal Markvanding fører automatisk regnskab med nedbør samt tilført og fordampet vandmængde. Data for nedbør og fordampet vandmængde hentes automatisk fra DMI’s hjemmeside. Ud fra det løbende regnskab over nedbørsunderskud viser systemet grafisk, hvilke marker og vandingsspor, som her og nu har største behov for tilførsel af vand.

Det nye system er et faneblad i Seges ”Farmtracking Premium”. Det har indbygget flådestyring og giver overblik over både ejendommens forskellige pumpeanlæg samt overblik over den enkelte vandingsmaskine via et kort i Google Maps.

Systemet er baseret på indtastninger og registreringer via en app til mobiltelefonen og kan derfor udføres umiddelbart efter endt flytning af vandingsmaskine.,

Klik her for at få direkte adgang til foto af produktet.


Yderligere oplysninger:
Seges Innovation P/S
Tlf. +45 40 50 00

Tilbage

keyboard_arrow_up