Nyt design på hjørnehjul til tørfodringsanlæg kan lette arbejdet

02.11.2022

Agrisys præsenterer et nydesignet kompakt hjørnehjul til tørfodringsanlæg, som en tostjernet nyhed på Agromek

<br> Hjørnehjulet til fodringsanlæg har et kugleleje, der beskyttes af et gennemsigtigt låg, der gør det nemt at inspicere lejet. Det nye design reducerer mængden af foderrester i hjulet.
Hjørnehjulet til fodringsanlæg har et kugleleje, der beskyttes af et gennemsigtigt låg, der gør det nemt at inspicere lejet. Det nye design reducerer mængden af foderrester i hjulet.

Hjørnehjulet, der er til alle 60 mm tørfodringsanlæg – uanset om det er med kæde eller wire – har fået et nyt design, som omfatter et udvendigt kugleleje og en indsnævring på selve hjulkassen for at undgå, at der opsamles foder i hjulkassen.

Kuglelejet beskyttes af et gennemsigtigt låg, der gør det nemt at inspicere og vurdere lejet og foretage en udskiftning, hvis det er nødvendigt.

Compact Corner Visual er kåret som en tostjernet nyhed på Agromek 2022. Det præsenteres af AgriSys A/S.

- Der er tale om en generel forbedring af hjulets funktionalitet, som også bidrager til en bedre foderhygiejne, idet gammelt foder ikke samler sig i hjørnerne, påpeger Agromeks nyhedsudvalg i sin bedømmelse.

- Så alt i alt giver det nye design på hjørnehjulet et forbedret hjul, som er medvirkende til at arbejdsopgaver lettes og foderanlægget optimeres, lyder det fra dommerne i nyhedsudvalget.

 

Klik her for at få direkte adgang til foto af produktet.


Yderligere oplysninger:
Agrisys A/S
Tlf. +45 7022 0711
Standnr. C2608

Tilbage

keyboard_arrow_up