Ny app holder styr på faremærket kemi

03.11.2022

Seges Innovation har udviklet en ny kemi-app, der er kåret som en trestjernet Europa-nyhed

<br>Den nye kemi-app fra Seges Innovation er en trestjernet Europanyhed på Agromek.
Den nye kemi-app fra Seges Innovation er en trestjernet Europanyhed på Agromek.

En ny app læser stregkoderne på faremærket kemi og gør det muligt hurtigt at finde frem til, hvilke farer, der er ved at arbejde med produktet. Samtidig kan appen oplyse, hvilke værnemidler, der skal bruges.

Den nye app, CRiskA, er kåret som en trestjernet Europanyhed på Agromek 2022. Den er udviklet af og præsenteres på Agromek 2022 af Seges Innovation P/S.

Appen virker ikke kun på pesticider, men også på anden faremærket kemi. Den indeholder links til sikkerhedsdatabladene for hvert enkelt middel, så hvis uheldet er ude, er det hurtigt at finde ud af, hvordan det skal håndteres.

Agromeks nyhedsudvalg peger på, at appen ikke kun er en stor hjælp for brugeren af den faremærkede kemi, men gør det også meget lettere for virksomheder at udarbejde en kemisk APV – arbejdspladsvurdering.

Ifølge Seges Innovation har en gennemsnitlig dansk landmand 40-70 faremærkede midler på sin bedrift, og alle farer og værnemidler skal være beskrevet i dokumenter på bedriften.

Med CRiskA fritages brugeren for mange timers arbejde ved ikke at skulle udfylde dokumenter, da al den nødvendige viden allerede findes i en database, der opdateres af Seges Innovation. Samtidig har medarbejderen informationerne lige ved hånden.

 

Klik her for at få direkte adgang til foto af produktet.


Yderligere oplysninger:
Seges Innovation P/S
Tlf. +45 87 40 50 00
Standnr. E4205

Tilbage

keyboard_arrow_up