Medarbejdere i farestald kan via en app overvåge den enkelte so

02.11.2022

Best Farm præsenterer et info-system til farestalden, som er en trestjernet nyhed på Agromek

<br>Det nye managementsystem til farestalden er kåret som en trestjernet Europanyhed.
Det nye managementsystem til farestalden er kåret som en trestjernet Europanyhed.

Med et info-system til farestalden kan medarbejderne nu få hjælp til at overvåge søerne og få advarsler, hvis der er behov for indgriben. 

Systemet indeholder både kamera, temperaturføler og en app, og det hele er samlet i programmet Pig Signal Management.

Det nye info-system er kåret som en trestjernet Europa-nyhed på Agromek 2022. Det er udviklet og præsenteres af den danske virksomhed Best Farm A/S.

- Der er tale om en ny sammensætning af elementer, hvor enheden – ud fra beskrivelserne – både kan måle, hvornår en fødsel af pattegrise starter, registrere soens bevægemønster og vandforbrug samt præsentere det ved overskuelige og let genkendelige ikoner og brugerinterface, understreger Agromeks nyhedsudvalg i sin bedømmelse.

Pig Signal Management består af et kamera, som er installeret i farestien hos det ugehold, der farer. Kameraet installeres på en opstand på inventaret. Kameraet fanger termografisk varme bagved soen, og det er trænet til at se nyfødte pattegrise og om soen ligger ned eller står op. Der monteres desuden en vandmåler på soens vandforsyning samt føler i pattegrisehulen. Alle signaler fra disse sensorer og følere sendes trådløst op i skyen og ned til den app, der følger med i Pig Signal Management.

Dermed kan medarbejderne i stalden via app’en se, hvis en so for eksempel kun har rejst sig to-tre gange i det seneste døgn. Det kan være tegn på at hun er syg, og derfor indsættes der et informationsikon i systemet, så medarbejderne er klar over, at der kræves besøg ved soen. 

 

Klik her for at få direkte adgang til foto af produktet.


Yderligere oplysninger:
Best Farm A/S
Tlf. +45 4190 2895
Standnr. L9050

Tilbage

keyboard_arrow_up