Håndholdt enhed kan nu også måle tørstof i majs

27.10.2022

Geoteam får to Agromekstjerner for håndholdt analyseenhed til korn, majs, soja og raps

   Med den nye håndholdte analyseenhed GrainSense A2 er mulighederne for at analysere afgrøder ude i marken blevet forøget. Med den nye håndholdte analyseenhed GrainSense A2 er mulighederne for at analysere afgrøder ude i marken blevet forøget.

Med den nye håndholdte analyseenhed GrainSense A2 er mulighederne for at analysere afgrøder ude i marken blevet forøget. I en tidligere version kunne den måle protein og fugt i afgrøder, men nu kan den også måle for eksempel tørstof i og olieindhold i soja.

GrainSense A2 er derfor kåret som en tostjernet nyhed på Agromek 2022, hvor den præsenteres af Geoteam A/S.

Det er netop muligheden for måling af tørstof og protein i hele majs, som Agromeks nyhedsudvalg har lagt vægt på i bedømmelsen til to stjerner.

- Det er både nyt og innovativt at kunne foretage NIR-måling på hele majs med et håndholdt apparat, understreger nyhedsudvalget.

NIR-målinger har tidligere været forbeholdt stationært laboratorieudstyr. GrainSense A2 er batteridrevet, og det tager kun få sekunder at foretage hver måling.

Systemet omfatter gps og cloudbaseret datalagring, så data fra analyserne kan understøtte brugerens beslutningsgrundlag ved salg af afgrøder eller til brug for optimal foderblanding, påpeger Geoteam.

Klik her for at få direkte adgang til foto af produktet.


Yderligere oplysninger:
Geoteam A/S
Tlf. +45 77 33 22 33
Standnr. D3226

Tilbage

keyboard_arrow_up