Frakoblingssystem til halmpresser kan redde fører og traktor ved brand

15.11.2022

<br>Den automatiske frakobling af halmpresser ved en brand kan med det nye Siwi FireSafe ske ved tryk på en knap i førerhuset.
Den automatiske frakobling af halmpresser ved en brand kan med det nye Siwi FireSafe ske ved tryk på en knap i førerhuset.

Et nyt frakoblingssystem kan forhindre, at en brand i en halmpresser eller bugseret halmsnitter udsætter traktorføreren for forbrændinger ved forsøg på hurtig frakobling.

Det nye frakoblingssystem, Siwi FireSafe, er kåret som en trestjernet Europanyhed på Agromek 2022, hvor det præsenteres af Siwi Maskiner ApS.

Opdager traktorføreren en brand i for eksempel halmpresseren, kan et tryk på en knap i kontrolpanelet i førerhuset frakoble halmpresseren via Siwi FireSafe. Alt bliver frakoblet herunder pto-forbindelsen, hydraulikslanger, luftslanger og elektroniske kabler. Dermed kan traktorføreren komme hurtigt væk fra branden og bringe sig selv og traktoren i sikkerhed.

Agromeks nyhedsudvalg peger på, at foruden at sikre traktorføreren vil nødfrakoblingen markant øge sandsynligheden for at redde traktoren ved de brande i halmpressere, som opstår i høstsæsonen. Det er vigtigt for landmanden eller maskinstationen, der ikke nødvendigvis kan skaffe en ny traktor i højsæsonen og at værdien af traktoren bevares. 

Klik her for at få direkte adgang til foto af produktet.


Yderligere oplysninger:
Siwi Maskiner A/S
Tlf. +45 20 44 20 24
Standnr. M9692

Tilbage

keyboard_arrow_up