Forbedret arbejdsmiljø ved automatisk udslusning af gylle fra grisestald

27.10.2022

JH Agro præsenterer en fuldautomatisk løsning til udslusning af gylle som en tostjernet nyhed på Agromek

JH HyppigUdslusning får to Agromekstjerner for at lette arbejdet med udslusning af gylle.JH HyppigUdslusning får to Agromekstjerner for at lette arbejdet med udslusning af gylle.

En ny styring til ugentlig udslusning af gylle fra grisestalden kan sikre et bedre arbejdsmiljø. Udslusningen via spjælde kan foregå fuldautomatisk og styres fra en pc. Dermed erstattes et hårdt og tidskrævende arbejde ved manuel udslusning. 

JH HyppigUdslusning er titlen på nyheden, som er kåret som en tostjernet nyhed på Agromek 2022. Den præsenteres af JH Agro A/S.

Den nye styring betjenes fra en pc, hvorpå der vælges, hvilken dag gyllen skal udsluses og hvor, gyllen skal pumpes hen. Under udslusning overvåger styringen hele processen, og alle data opsamles på pc’en.

Anlægget kan også automatisk styre overpumpning til lagertak eller afhentningstank, og anlægget kan tilgås udefra, så man fra et biogasanlæg for eksempel kan se, om der er gylle klar til afhentning eller om der er plads til afgasset gylle i lagertankene.

 


Yderligere oplysninger:
JH Agro A/S
Tlf. +45 9742 8189
Standnr. L9112

Tilbage

keyboard_arrow_up