Farvede og støvbeskyttende håndtag til hydraulikslanger er Europanyhed

02.11.2022

Dansk startup virksomheds første produkt er kåret som en trestjernet Europanyhed på Agromek

De nye håndtag med gummibælge, der er en trestjernet Europanyhed på Agromek, beskytter hydraulikken med støv.De nye håndtag med gummibælge, der er en trestjernet Europanyhed på Agromek, beskytter hydraulikken med støv.

Farvede håndtag med automatisk støvbeskyttelse til hydraulikslanger er det første produkt fra den danske startupvirksomhed Hydrosafe ApS.

De tre unge mænd bag virksomheden kan nu glæde sig over, at deres farvede håndtag til hydraulikslanger med automatisk støvbeskyttelse er kåret som en trestjernet Europanyhed på Agromek 2022.

Nyheden består af et håndtag af aluminium til hydraulikslanger på markredskaber. Udover et solidt greb og tydelige farver har håndtaget en gummibælg, der permanent beskytter lynkoblingen og forhindrer støv i at trænge ind og skade det hydrauliske system.

Gummibælgen er monteret på håndtaget og omkranser han-koblingen og danner en permanent beskyttelse både i monteret og afmonteret tilstand. I fronten af gummibælgen er der støbt en sekskantet åbning, der fungerer som en integreret prop.

Agromeks nyhedsudvalg begrunder de tre stjerner og Europanyhed med, at der er tale om en innovativ hydraulikkobling med gummebælg, der beskytter koblinger mod støv og snavs. Gummibælgen er specialdesignet til formålet. Samtidig får bruger en smartere håndtering af hydraulikslanger med tydelig opmærkning og solidt greb.

 

Klik her for at få direkte adgang til foto af produktet.


Yderligere oplysninger:
Hydrosafe ApS
Tlf. +45 24 66 89 97
Standnr. C2608

Tilbage

keyboard_arrow_up