Elektrisk minilæsser helt uden hydraulisk olie

02.11.2022

En ny elektrisk Bobcat er kåret som en trestjernet Europanyhed på Agromek

Den nye elektriske Bobcat er helt uden hydraulikolie og er både emissionsfri og støjfri.Den nye elektriske Bobcat er helt uden hydraulikolie og er både emissionsfri og støjfri.

Den første elektriske minilæsser helt uden hydraulikolie kan opleves på Agromek 2022

Minilæsseren Bobcat T7X er her kåret som en trestjernet Europanyhed. Den præsenteres af Stenderup A/S.

Agromeks nyhedsudvalg begrunder de tre stjerner med, at det er den første læsser på el helt uden hydraulikolie. Hele hydrauliklinjen er udskiftet med el, så selv løfte- og kipcylindre er erstattet med el cylindre. Den eneste væske på læsseren er fire liter biovenligt kølervæske.

Den knækstyrede minilæsser har et 62 kWh lithium-ion batteri, som ifølge producenten rækker til fire timers uafbrudt arbejde eller til otte timer med pauser indimellem.

Ifølge Bobcat har læsseren en kapacitet på 1.374 kg og udleder ingen CO2. Samtidig fremhæver producenten, at læsseren kan bruges indendørs eller i større byer, hvor der er krav om minimal brug af fossile brændstoffer. Den er desuden helt støjfri, og kan derfor løse opgaver i for eksempel byområder, hvor der ofte stilles betingelser til, hvornår der må arbejdes på grund af overholdelse af støjkrav.

Klik her for at få direkte adgang til foto af produktet.


Yderligere oplysninger:
Stenderup A/S
Tlf. +45 70 10 61 91
Standnr. M9640

 

Tilbage

keyboard_arrow_up