Automatisk tilsætning af nitrogen i gastæt silo

28.10.2022

Assentoft Silo præsenterer et nitrogenanlæg til gastæt silo, som er en trestjernet Europanyhed på Agromek

Nitrogenanlægget, som er en trestjernet Europanyhed, styrer helt automatisk tilsætning efter afgrødens behov.Nitrogenanlægget, som er en trestjernet Europanyhed, styrer helt automatisk tilsætning efter afgrødens behov.

Assentoft Silo introducerer en nitrogengenerator og et iltovervågningsudstyr til gastætte siloer. Systemet konserverer det fugtige korn og overflødiggør tilsætning af CO2, som normalt anvendes for at fortrænge ilten i en gastæt silo.

Nitrogenanlægget er kåret som en trestjernet Europanyhed på Agromek 2022.

Med nitrogenanlægget overvåges iltniveauet i siloen ved hjælp af sonder og måleudstyr. Efter behov tilsættes nitrogen for at sikre konservering af kornet.  

Ifølge Agromeks nyhedsudvalg er der tale om et helt nyt produkt, hvor proceduren sker automatisk. Det sikrer, at der kun anvendes tilsætning, når der er et behov.

Nitrogenanlægget erstatter tilsætning af CO2. Hidtil har CO2 været et restprodukt fra industrielle processer, men efter nedgang i gødningsproduktionen og strukturelle ændringer i industrien, er CO2 blevet en mangelvare og derfor mere bekostelig, anfører Assentoft Silo.

Klik her for at få direkte adgang til foto af produktet.


Yderligere oplysninger:
Assentoft Silo
Tlf. +45 86 49 45 66
Standnr. D3042, K8120

Tilbage

keyboard_arrow_up