på Agromek 2024

Landinspektørfirmaet LE34 A/S

D 3226

Brands

  • Trimble Agriculture

Repræsenterede virksomheder

  • Geoteam A/S
  • Landinspektørfirmaet LE34 A/S

Specialeområder

Antal medarbejdere

100+

Lokationer

Aalborg, Danmark

Ballerup, Danmark

Odense, Danmark

Se også

Find os på

LE34 A/S er Danmarks største landinspektørfirma med 450 ansatte fordelt på 26 kontorer i hele landet. LE34 og Geoteam A/S arbejder tæt sammen inden for landbrugssegmentet, hvor Geoteams store viden indenfor bl.a. præcisionslandbrug kobles sammen med LE34s ekspertise inden for kortlægning, digitalisering og app-udvikling.

På Agromek 2022 finder du LE34 og Geoteam på den fælles stand D 3226.
Her kan vi fortælle om metoder til nøjagtig digitalisering af dræn baseret på drænkort og multispektral droneflyvning. Siden 2016 har LE34 digitaliseret 32.000 km drænledninger i Danmark og Sverige, og vi har fra 2018 dronefløjet mere end 22.000 ha til detektion og digitalisering af drænsystemer.

De digitaliserede dræn kan indlæses i FarmTracking, Næsgaard eller direkte ind i traktorens skærm. LE34 og Geoteam har i fællesskab også udviklet den populære GeoNote Dræn app, som holder styr på alle dine dræn - nye som gamle. I GeoNote Dræn har du hele dit drænarkiv med i marken, og kan nemt finde gamle dræn eller tilføje nye dræn og reparationer, når du står i marken. Du kan også tilføje vedligeholdelses datoer på de enkelte drænledninger og brønde, så du aldrig glemmer at få drænene spulet.

Hvis du ønsker en bedre nøjagtighed på genfinding og opmåling af nye dræn end mobilens 2-15 meter, så kan LE34 og Geoteam demonstrere Trimble Catalyst GPS, der har en nøjagtighed ned til 2 cm og sælges til en konkurrencedygtig messepris på Agromek 2022. Vi glæder os til at se dig.

Mød os på Agromek 2024

Knud Erik Klausen

Landinspektør, partner

Specialist i kortlægning af dræn

Kontakt

Knud Erik Klausen

Torben Thisted Jacobsen

Landinspektør, Markedschef

Kontakt

Torben Thisted Jacobsen

Jes Juhl Jørgensen

Landinspektør, partner

Kontakt

Jes Juhl Jørgensen

Karin B. Severinsen

Matrikeltekniker - drænspecialist

Kontakt

 Karin B. Severinsen

Henrik Plenge Jensen

Landinspektør, partner

Kontakt

Henrik Plenge Jensen

Produkter fra Landinspektørfirmaet LE34 A/S


keyboard_arrow_up