på Agromek 2024

HAWE Hydraulik Denmark A/S

G 5540

HAWE Hydraulik tilbyder hydrauliske og elektroniske styreløsninger til industrien generelt såvel som en bred vifte af landbrugsmaskiner. Netop markedet for landbrugs- og skovbrugsudstyr er indenfor de senere år blevet et af fem nøglemarkeder HAWE fokuserer på.

Årtiers erfaring med projekter for mobile maskiner har fremmet denne tilgang, da det frem for alt er komponenter, der har bevist sit værd i vibrationsudsatte applikationer som fx betonpumper, der nu anvendes i løsninger til landbrugsudstyr.

HAWEs løsninger følger et modulært koncept som giver den fleksibilitet maskinproducenter har brug for, for at imødekomme kravene fra slutkunden. På forespørgsel leverer HAWE Hydraulik komplette løsninger med elektrohydrauliske ventilstyring, variabel eller fast fortrængningspumpe samt motorer og elektroniske styringer. Særligt fordelagtig er brugen af stål til alle tryksatte komponenter, da det gør komponenterne robuste, trykfaste og langtidsholdbare. Derudover forbliver byggestørrelserne kompakte, så de hydrauliske kontroller kan monteres inde i maskinens hus eller så tæt som muligt på de hydrauliske forbrugere med små hydrauliske stationer ude ved slutbrugeren.

Samtidig arbejder HAWE hele tiden med at opfylde krav fra markedet som elektrificering. På Agromek vises en fjernstyret elektrisk redskabsbærer ROVO, som kan tilpasses mange opgaver inden for den grønne sektor, og som kan leveres med batteri og hydraulik i én samlet løsning tilpasset kundens ønsker.

I tillæg til egne produkter viser vi på Agromek 2022 også produkter fra vores samarbejdspartnere, inkl. HETRONIC fjernstyringer, Concentric power packs, Hennlich kølerudstyr , UFI filtre og fra HANSA FLEX alt hvad der kan ønskes af slanger og fittings.

Mød os på Agromek 2024

Finn Vestergaard

Sales Manager

Kontakt

Finn Vestergaard

Klaus Magtengaard

Key Account Manager

Kontakt

Klaus Magtengaard

Ole Toft Holler

Hydraulikspecialist

Kontakt

Ole Toft Holler

Martin Nedenskov

Technical Sales- and Support Engineer

Kontakt

Martin Nedenskov

Jesper Engesgaard

General Manager

Kontakt

Jesper Engesgaard

Produkter fra HAWE Hydraulik Denmark A/S


keyboard_arrow_up