Filterteknik A/S

H 6240

Filterteknik A/S hjælper dig med højkvalitetsfiltre og udstyr til tilstandsrapportering. Vi har en af Danmarks største filterlagre med over 7.000 filtre på lager.

Øget fokus på miljø, effektivitet og teknologi har skabt - og skaber fortsat - øget behov for nye og bedre filterløsninger. Vi følger nøje udviklingen i markedet og hos vores kunder, så vi altid er på forkant. Sammen med kunder og innovative producenter i Europa har vi erhvervet en solid ekspertise inden for filtrering, og vi handler direkte med de største filterproducenter. Der er naturligvis garanti på alle vores varer.

Vi har desuden udviklet en online kundeportal LFS (Lekang FilterSystem) - et værktøj til lagring af dine filter- og maskindata, som samtidig gør indkøb af netop dine maskiners filtre let og smertefrit.

Vi arbejder hovedsageligt med disse brancher:
- Anlæg
- Energi
- Fødevarer
- Industri
- Landbrug
- Olie og gas
- Rederier
- Transport
- Udlejning

Filterteknik A/S blev stiftet i 1997. Vi er en del af Lekang Group, som har været ledende filterleverandør i Skandinavien i over 50 år. Lekang Group er i dag ejet af det svenske børsnoterede selskab Indutrade AB, som i 2020 omsatte for over SEK 19 mia.

Vision og værdier
"Vi forenkler vores kunders hverdag gennem kundskab, kvalitet og effektive løsninger"​.

keyboard_arrow_up