Henter indhold

DATAVALIDERING OG STATISTIK

 

 

Data forventes i stigende grad at skabe vækst og forretning, ikke mindst i agroindustrien. Men for at data effektivt kan omsættes til værdi, kræver det, at man ved, hvordan. 
Eventet af en del af projektet "Vækst i Agroindustrien - Powered by data". Læs mere her: http://www.agroindustri.dk/       

 

Link til webinarTidligere events 


JMA A/S: Webinar om IT-løsning til maskinhandel og CRM

 

 

Vi viser bl.a. hvordan du med vores maskinkonfigurator kan bygge maskiner op med fabriksmonteret - og periferi udstyr. Herefter vises det også, hvordan maskinkalkulation kan bruges, og hvordan det hele hænger sammen med CRM-systemet. DSM-systemet kan tilgås via computer, webbrowser, tablet og smartphone, så brugeren har det med sig - over alt!
 

Link til webinar


JMA A/S: Webinar om IT-løsning til overblik over serviceopgaver

 

I dette webinar viser vi, hvordan man kan spare tid ved at bruge elektroniske arbejdskort til montører/teknikere. Værkføreren får overblikket over igangværende serviceopgaver, og montører kan registrere tid, materialer m.m. direkte fra deres smartphone, tablet eller pc. Og det kan de faktisk også selvom, at de er offline! Der gives også en demo af servicekontraktmodulet i DSM-systemet - et værktøj som forhandlerne kan bruge til at styre de mange serviceaftaler, man kan have med sine kunder. Servicegraden er i top - og nå ja' - så gør det vel heller ikke noget, hvis man kan tjene lidt penge samtidig?

Link til webinar


JMA A/S: Webinar om IT-løsning til lageroptimering

 

Vi går igennem 7 konkrete tips til effektivisering af jeres arbejdsgange på lageret:
- Hvordan opdaterer varekort ud fra lageroptimeringsmodellen Wilson - Hvordan skabes overblik over lagerlokationer via ''Indkøbskladde pr. lokationsvisning'' - Hvilke typer købsintegrationer tilbydes mellem DSM-systemet - og p.t. til hvilke leverandører? - Specialordrer og udvidet reservedelstjek - hvad er det? - Hvilke leverandør-integrationer kan JMA i øjeblikket tilbyde i DSM-løsningen? - Hvordan kan realisations-% udregnes på varerne? - Hvilke scanner-typer tilbydes til lageroptælling/vareregistrering? - Elektronisk prisopdatering - hvordan fungerer det?

Link til webinar


JMA A/S: Webinar om IT løsning til optimering af finansbogholderiet

 

 

Vi viser bl.a. hvordan vi med Document Capture kan skabe et elektronisk bilagsarkiv.

Herefter laves en demo af Payment Management, som er et modul der integrerer DSM-systemet (Business Central) med banken.
 

Link til webinar


New Holland: Den Første Digitale Messe Designet Med Dig I Centrum 

 

 

Oplev nye landbrugsmaskiner, følg specifikke events, se særligt indhold, chat med specialister, og få kontakt til kolleger.

En Overvældende Oplevelse
Dyk ned i landbrugets verden på en hidtil ukendt måde. Som at være der selv og opleve fremtiden set fra et nyt perspektiv.

Præsentation Af Nye Produkter
Oplev de nyeste maskiner udviklet med topmoderne teknologi og konnektivitet, der effektiviserer arbejdet i marken.

Eksklusive Events
Bliv en del af dette, oplev vigtige taler, afsløringen af nye produkter og digitale fora styret af meningsdannere, eksperter og værter.

Tilpasset Til Dine Behov
Se anbefalinger om personligt tilpassede produkter og tjenester dannet ved hjælp af vores avancerede AI- og indvolverende processer.

 

Link til webinar


VALTRA LANCERING 

 

 

Din arbejdshest siden starten i 1951 er vi nu i gang med 5. generation af Valtra-traktorer. Formålet har altid været at gøre dit arbejde nemmere. Du skal ingen gang tænke over det, fordi det bare virker. Dag ind, dag ud. Deltag i vores lancering d. 16. april.

 

Link til webinar

Hold dig opdateret om seneste nyt!

Få nyheder omkring messen, information om udstillere samt overblik over aktiviteter på messen.

Tilmeld dig Agromeks nyhedsbrev Luk