Hey landmand – fremtidens landbrug er digitalt. Hvad bliver din rolle? I hvor høj grad bliver dine digitale værktøjer din sparringspartner, når du skal træffe beslutninger på din bedrift?

arrow_backTil oversigten

Fremtidens landbrug er digitalt. Og landmændene er godt på vej – bl.a. ved at anvende de digitale løsninger, der kommer fra SEGES Innovation. Løsningerne skal alle være med til at gøre landbruget og landmandens arbejde både grønt og digitalt. Løsningerne er derfor en stærk sparringspartner for landmanden – både i marken, i stalden og på kontoret. De gør det lettere for landmanden at holde overblik og træffe beslutninger baseret på et kvalificeret grundlag. Vi kalder konkret denne udvikling for aXel. Fremtidens digitale løsninger vil give endnu flere nye og innovative muligheder for at udvikle landbruget, hvorfor det er oplagt at spørge: Hey landmand – fremtidens landbrug er digitalt. Hvad bliver din rolle? I hvor høj grad bliver dine digitale værktøjer din sparringspartner, når du skal træffe beslutninger på din bedrift?

Udviklingen inden for digitale teknologier bevæger sig hele tiden fremad, så det ligger lige til højrebenet for SEGES Innovation at være en del af innovations- og fremtidsområdet på Agromek, så vi kan få input til at sparke fremtidens bolde i mål til gavn for landbruget.

Medvirkende:
Johannes Frandsen, SEGES Innovation
Jesper Riber Nielsen, SEGES Innovation
Kristian Boel Østergaard, Mariesminde Landbrug
Jakob Gade, Stakildgaard
Moderator: Ivar Ravn, SEGES Innovation

Samarbejdspartner:
SEGES Innovation

Sprog:
Dansk

Start

onsdag30. novkl. 15:15

Slut

onsdag30. novkl. 16:00

Lokation

Fremtidens Dage scenen - Hal E

keyboard_arrow_up