TP 175 Track ZE - verdens første elektriske i sin klasse

arrow_backTil oversigten

25. november 2022 | Linddana A/S

Ny elektrisk flishugger på bælter fra Linddana
Verdens første emissionsfri bælteflishugger i sin klasse, TP 175 Track ZE, er sat i produktion og udstilles på Maskiner under Broen i Middelfart 2022.
TP 175 Track ZE er det nyeste skud på stammen i TP 175 Mobil/Track-familien, der alle hugger en stammediameter på 175mm. Huggerdelen er den velkendte fra de øvrige 175 mobil modeller, men denne drives af batteri som 175 Mobil ZE, der har været på markedet i ca. 4 år.
Ingen røg, mindre støj og vedligehold
En stigende interesse for en grøn og emissionsfri maskinpark samt operatørkomfort på batteriflishuggere, der til fulde opfylder det daglige behov, giver efterspørgsel og ønske om flere varianter på batteri. At der samtidig følger lavere driftsomkostninger og mindre vedligehold med på en elmotor kontra en konventionel motor, gør kun beslutningen lettere.
Sikkerhed og fleksibilitet med remote control
TP 175 ZE Track manøvreres som TP 175 Track med fjernbetjening. Det øger sikkerheden, når operatøren står på afstand af maskinen under bl.a. af- og pålæsning på trailer samt i arbejdsterrænet. Bælterne kan varieres i bredden og sikrer stabilitet under manøvrering i ujævnt og stejlt terræn. Med en arbejdsbredde på kun 115cm, når de breddevariable bælter står i inderposition, bliver flishuggeren en fleksibel arbejdspartner. Anhængertræk og et elektrisk spil kan tilvælges.

Artikel er skrevet af:

Linddana A/S

Ekspert i flishuggere siden 1980
Linddana har udviklet, produceret og solgt de velkendte TP flishuggere siden 1980, og står i dag som en af verdens førende på området. Linddana A/S er danskejet og leverer et bredt udvalg af funktionelle og driftssikre flishuggere til såvel landskabspleje som biomasseproduktion.

TP flishuggere er kendetegnet ved stor brugervenlighed, robust design og høj effektivitet. Flishuggerne har et højt sikkerhedsniveau og er udviklet med fokus på miljøhensyn og brændstoføkonomi.

Se profil

Mød os på Agromek 2024

Hans Anker Holm

Direktør

Linddana A/S

På messen

Hans Anker Holm

Anita Pasgaard Holm

Salg

Linddana A/S

På messen

Anita Pasgaard Holm

keyboard_arrow_up