CLAAS TORION 1611

arrow_backTil oversigten

21. oktober 2022 | Danish Agro Machinery A/S

TORION 1611 er en ud af en ny serie på 3 modeller. Med TORION 1611 kan vi nu tilbyde endnu mere brydekraft, større hydraulikydelse og mere motorkraft. Den nye gummihjulslæsser kommer med en nydesignet løftearm hvor to tidligere Kinematikker samles i en løftearm.

Den nyudviklede Z-kinematik er ideel til landbrugsopgaver. Arbejdshydraulikken udvikler en stor mængde kraft. SMART LOADING-automatikfunktioner som fx skovltilbageføringen, vejesystemet og løftearmsprogrammeringen aflaster dig ved alle arbejdsopgaver og giver en produktiv arbejdsproces.

TORION er klar til at skifte gear for dig.
Med VARIPOWER kører du komfortabelt og trinløst.
I den mellemstore modelvariant af TORION letter den intelligente VARIPOWER-drivlinje arbejdet. Du kører TORION trinløst og komfortabelt og doserer præcist drivkraften ved alle hastigheder.

Du accelererer uden afbrydelse af trækkraften ved alle hastigheder. Drivkraften og hastigheden er afstemt permanent til hinanden.

Stærk, økonomisk og ren.
Uanset opgaven, så klarer du den. I den mellemste TORION-modelvariant sørger robuste 6- og 4-cylindrede motorer fra DPS for en passende motorydelse til dine mange forskellige opgaver. Alle motorer opfylder Stage V-udstødningsnormen.

Flere artikler fra Danish Agro Machinery A/S

Artikel er skrevet af:

Danish Agro Machinery A/S

Danish Agro Machinery A/S er den danske importør af CLAAS landbrugsmaskiner, Spearhead, Fliegl og Bednar redskaber samt Agrifac sprøjter. Vi har til huse i Fredericia, hvorfra vi understøtter det danske netværk af forhandlere med salgssupport, logistik, markedsføring, servicesupport, reservedelssupport og finansiering.

Se profil
keyboard_arrow_up