Bednar Efecta CE12000 FLOATRAX

arrow_backTil oversigten

21. oktober 2022 | Danish Agro Machinery A/S

Den brede EFECTA CE-såmaskine har en arbejdsbredde på 12 meter. Inden for sin kategori er det en ekstremt alsidig såmaskine, som er udstyret med en trykbeholder med to kamre med en kapacitet på 6.000 liter. Den kan udstyres med fire typer frontudstyr, som monteres foran såskærene. Den store arbejdsbredde i kombination med en høj arbejdshastighed garanterer et højt dagligt output.

Som en af de første producenter i verden har BEDNAR udviklet et understel med larvebånd til en såmaskine for at forebygge komprimering af jorden. FLOATRAX-understellet er udviklet til EFECTA CE-såmaskinen. Det har bremser og kan således køre på vejene i EU.

BEDNAR FLOATRAX-understel giver et større udbytte.
FLOATRAX er 2.500 mm lang og 610 mm bred. Den samlede sporkontaktflade er 2,18 m2. Det maksimale tryk på jorden er kun 42,75 kPa. Idet trykket på jorden ikke overstiger 70 kPa, som indebærer en negativ og uopsættelig jordhærdning, er FLOATRAX caterpiller-understellet følsom for jordforholdene.

Flere artikler fra Danish Agro Machinery A/S

Artikel er skrevet af:

Danish Agro Machinery A/S

Danish Agro Machinery A/S er den danske importør af CLAAS landbrugsmaskiner, Spearhead, Fliegl og Bednar redskaber samt Agrifac sprøjter. Vi har til huse i Fredericia, hvorfra vi understøtter det danske netværk af forhandlere med salgssupport, logistik, markedsføring, servicesupport, reservedelssupport og finansiering.

Se profil

Mød os på Agromek 2024

Lars Johnsen

Salgsansvarlig - CLAAS

Danish Agro Machinery A/S

På messen

Lars Johnsen

Niels Stræde Danielsen

Salgs- og produktchef - CLAAS høstmaskiner

Danish Agro Machinery A/S

På messen

Niels Stræde Danielsen

Iwer Dall

Salgs- og produktchef - CLAAS græsmaskiner

Danish Agro Machinery A/S

På messen

Iwer Dall

keyboard_arrow_up