Velkommen til
Agromek

Besøg os den 26.-29. november 2024

Følg med

Følg udviklingen i branchen på Nordeuropas største langbrugsmesse

Her kan du opleve en platform, der samler leverandører fra hele landbrugsindustrien. Agromek er en fagmesse der holder dig ajour med branchens udvikling og præsenterer et væld af produktnyheder. Vores faglige ekspert- og dommerudvalg graver helt ned i detaljen, når de gennemgår de indstillede produktnyheder i Agromek Stars. Følg med her på siden, når udstillerne breaker deres produktnyheder, deler artikler og cases samt inviterer til fagrelevante events.

Se udstillerne

Læs mere om den kommende messe

Seneste nyt i branchen

Udstil på Agromek og mød kunderne i øjenhøjde

Som Nordeuropas største landbrugsmesse er Agromek samlingsstedet for indkøberne, og den platform hvor de søger nyheder, samarbejdspartnere og viden om udvikling. Dermed er Agromek også det perfekte udstillingsvindue for leverandører til branchen, når der skal skabes nye leads, netværkes og plejes relationer. Udover en stand får man en online profil målrettet vores 88.800 årlige online besøgende, hvor der kan deles nyheder, produktnyheder, events og meget mere.

Få et tilbud på en stand

Relationer styrkes på Transportmessen

Tag del i branchefesten

Når landbrugsindustrien samles på Agromek er det til en stor begivenhedsrig fest, med rig mulighed til at netværke med danske og ikke mindst udenlandske kunder, leverandører, samarbejdspartnere og kollegaer.

Mod en grønnere fremtid for landbruget

På Agromek kan du glæde dig til at opleve fremtids- og innovationsområdet Fremtidens Dage, hvor vi samler politik, viden og erhvervsliv til debat om fremtidens danske landbrug. Samlingssted for morgendagens ideer.

Følg med i branchens udvikling

Biogas var et varmt emne på Agromek 2022 og et område i rivende udvikling. I vores biogasområde kan du se de nyeste produkter, møde de førende aktører i branchen og høre de højaktuelle indlæg på Biogasscenen.

Agromek Stars 2022

Tirsdag den 29. november 2022 blev de 7 vindere af en Agromek Award fundet og hyldet. 21 produktnyheder var nomineret inddelt i 5 sektorer.

I alt blev 65 produktnyheder vurderet og bedømt af vores faglige ekspert- og dommerudvalg og tildelt henholdsvis 1, 2 eller 3 stjerner. 

Se Agromek Stars

Kontakt os

Vi er naturligvis klar til at besvare alle de spørgsmål, du måtte have omkring Agromek.

Kontakt os

Få et tilbud på en stand

Messestande er forskellige – få et tilbud på en stand, der er skræddersyet til dig. 

Få et tilbud på en stand

keyboard_arrow_up